Szerintetek van még jövőnk?
Sziasztok
4éve párkapcsolatban élek a Nagy Ő-vel, hullámhegyekkel/hullámvölgyekkel, de úgyérzem mindíg megbízhattam a páromban. Ő idén végzett az iskolával, még nem talált munkahelyet, egész nap csak otthon ül - megértem, panelban nemsokmindent lehet csinálni.
Pár hete megfigyeltem azt, hogy míg én dolgozom ő napközben unalmában chat-el. Munka után, mikor hazaérek, mindíg tervezek közös programokat, csak hogy ne legyen monoton a napja. Este minden tökéletes (ha értitek mire gondolok) de ő, mivel későn kelt, nem álmos, ezért az ágyunkba hozza a notebook-ot és csetel.
Lehet hogy bunkónak tartotok (tudom a bizalom vesztés első jele, de nem tudom ti hogy viselnétek, engem érdekelt hogy miről képes éjszaka beszélgetni), kíváncsiságból beleolvastam az MSN logokba és pikáns dolgokat olvastam. "Simogatnálak/Harapdálnálak/összecsusszannék veled - ha nem lenne a barátom" és ezt nem nekem írta! Az ürge részletesen leírta hogy nyalná körbe a minden porcikáját s a barátnőm belement ebbe a játékba s Ő is játszott. Csetsex. - megj. A timestamp alapján ez egy délelőtti diskurzus.
Gondolhatjátok mennyire felment bennem a pumpa az "addig nyalnálak míg nem sikítasz" szöveg olvasásakor, de lehiggadtam, hisz ott a "ha nem lenne barátom".
Ő a szívem csücske, próbálom a tenyeremen hordozni, amit tudok megteszek érte /nyaralás (idén kétszer is)/telelés/minden nap valami apróság és nagyon sok gyönyörű közös program. Nekem is vannak hibáim, de más nőre rá sem nézek, amióta megismertem.
Azthiszem van okom tartani attól, hogy elveszítem.
Elég komplex dolog ez, tudom.
Ha nincs komment nem is baj, csak ki akartam írni magamból, hisz nagyon ideges lettem.
Gyerekkel az a baj, hogy nem vagyok "C" (már bocsássatok meg, de náluk dívik ez a szokás) nincs hová...ameddig nincs meg az az egzisztenicia, addig nem. 2-3hónap alatt összeszedek 6 számjegyű összeget, azt elkiránduljuk, el Wellness-eljük, de ennyi nem lenne elég egy jövevénynek. (egy keresetből még véletlenül sem, semmiképp)
Megfogni nem szeretném, ha menni akar, nem tarthatom vissza, de isszonyat érzés, hogy akár csak gondolatban megcsal, mert "tetszik a képed fészbukon".
A szerelem sajnos ilyen, és a legrosszabb az, hogy a két ember ritkán szereti egymást egyformán. Míg látszólag te rajongásig szereted őt még ma is, ő talán 4 év után már unja a banánt, amiben oroszlánrésze van a túlzott elkényeztetésnek is.
Ez viszont már nem egy egyszerű dolog, nem egy unaloműző dolog. Nem csak azt kell nézni, ami le van írva, hanem abba is érdemes belegondolni, hogy vajon mire gondolt a párod, miközben kapta a bókokat? Felizgatta őt? Azt kívánta legbelül, bárcsak egyedülálló lenne(amire utalás az említésed szinte csalódásszerűen, "ha nem lenne barátom, már ott lennék és nyalhatnál, bár ne lenne!") és akkor összeborulnának az illetővel? Ha pedig később a szexre kerül sor, akkor vajon kire fog gondolni?
Ez nem normális semmilyen mércével sem, de tudom azt is, hogy ha valaki szerelmes, akkor nem fogja a legjobb döntést meghozni. Téged elárultak, és a logika azt súgja, hogy ezt szakítással kell honorálni, a szíved pedig azt, hogy még neked kell dolgoznod, nehogy elveszítsd őt. Kezdetnek az is jó lenne, ha megmondanád neki, hogy megtaláltad ezt, és mi a magyarázata? 95% eséllyel kidumálja magát, és folytatja, csak most már tudja, mit kell törölni. És ki tudja, miket fog még elkövetni... Ezek után bízz meg benne.
Véleményem szerint ( bár nem ismerlek, de a leírtak alapján), hülye lenne az a nő, aki ne istenítene egy ilyen férfit! Szerintem is az a gond, hogy nagyon elkapattad.
( bár lehet, hogy ő alapból ilyen, én sajnos nem tudhatom.)
Én e helyedben még megkérném rá, hogy gondoljon bele, hogy ő fordított esetben hogyan érezné magát. Biztos, hogy neki sem esne jól.
Ha viszont nem becsül meg eléggé, nem érdemel meg. Remélem sikerül megbeszélni vele, de ha mégsem, akkor semmi értelme, hogy te tovább kényeztesd őt mindenféle földi jóval, míg ő ezzel-azzal enyeleg, vagy ne adj isten félrekefél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!