Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj az, hogy Templomba...

Miért baj az, hogy Templomba járok? Lent részletesen.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én egy 19 éves srác vagyok. Nem iszok, nem cigizek, nem bandázok, nem járok bulikba sem. Én a vallásban találtam meg magam. Református vagyok. Egy hónapja járok Templomba, de anyám amikor tud, problémát csinál belőle. Vettem a spórolt pénzemből Bibliát, erre azt mondta gúnyosan, lenézően, gúnyosan hogy: "Jövő héten vegyél még egyet!" - Miért baj az, ha én a vallásban találtam meg magam? Miért baj ez? Ez az egyetlen az életemben, amiben tejesen megtaláltam magam, és ez baj. Nekem ez az egyetlen örömöm, mégis baj. :(

2011. aug. 31. 19:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem ismerem sem Anyukád, sem Téged, de az utolsó mondatodban ott a válasz: ez az egyetlen örömöd. Nem lehet, h ez a baja Anyukádnak is? Az Anyukát korlátoltozzátok le, mikor a Kérdező legalább annyira korlátolt, ha csak ebben leli már örömét ilyen fiatalon.

Ez nem kritika a vallásossággal szemben, tisztelem a Kérdezőt is, de a világ ennél színesebb.

2011. aug. 31. 21:26
 12/17 anonim ***** válasza:
Viszont az írta, hogy református, ami távolról sem az, mint a jehovisták. (Inkább nem írok róluk jelzőket, mert jönnek, és lepontoznak.)
2011. aug. 31. 22:55
 13/17 valasz88 ***** válasza:
49%
Nem baj, csak időpocsékolás...
2011. aug. 31. 23:39
 14/17 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem baj,de szerintem fél hogy bezárkózol és nem mondom h találd örömed a piálásban féktelen bulikban cigiben de azért lehet hogy élveznél valamilyen más fajta szórakozást is..
2011. szept. 1. 13:30
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
elég gáz szerintem
2011. szept. 2. 22:30
 16/17 anonim ***** válasza:
Talán máshogyan képzelte el a fia jövőjét, csak nem tudja normálisan kifejezni. Mit tanulsz? Van szakmád? Bizonyos foglalkozások és/vagy felfogások nem nagyon férnek össze a vallásossággal. Illetve előfordulhat, hogy ő már régen csalódott istenben és értelmetlennek tartja, hogy te tőle vársz megnyugvást, segítséget, akármit.
2011. szept. 8. 12:51
 17/17 anonim ***** válasza:
Azt írod, hogy 1hónapja van ez. Mi történt, ami hatására így alakult?
2011. szept. 10. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!