Miért baj az, hogy Templomba járok? Lent részletesen.
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Én egy 19 éves srác vagyok. Nem iszok, nem cigizek, nem bandázok, nem járok bulikba sem. Én a vallásban találtam meg magam. Református vagyok. Egy hónapja járok Templomba, de anyám amikor tud, problémát csinál belőle. Vettem a spórolt pénzemből Bibliát, erre azt mondta gúnyosan, lenézően, gúnyosan hogy: "Jövő héten vegyél még egyet!" - Miért baj az, ha én a vallásban találtam meg magam? Miért baj ez? Ez az egyetlen az életemben, amiben tejesen megtaláltam magam, és ez baj. Nekem ez az egyetlen örömöm, mégis baj. :(
Nem ismerem sem Anyukád, sem Téged, de az utolsó mondatodban ott a válasz: ez az egyetlen örömöd. Nem lehet, h ez a baja Anyukádnak is? Az Anyukát korlátoltozzátok le, mikor a Kérdező legalább annyira korlátolt, ha csak ebben leli már örömét ilyen fiatalon.
Ez nem kritika a vallásossággal szemben, tisztelem a Kérdezőt is, de a világ ennél színesebb.
2011. aug. 31. 21:26
12/17 anonim válasza:
Viszont az írta, hogy református, ami távolról sem az, mint a jehovisták. (Inkább nem írok róluk jelzőket, mert jönnek, és lepontoznak.)
2011. aug. 31. 22:55
13/17 valasz88 válasza:
Nem baj, csak időpocsékolás...
2011. aug. 31. 23:39
14/17 anonim válasza:
egyáltalán nem baj,de szerintem fél hogy bezárkózol és nem mondom h találd örömed a piálásban féktelen bulikban cigiben de azért lehet hogy élveznél valamilyen más fajta szórakozást is..
2011. szept. 1. 13:30
15/17 anonim válasza:
elég gáz szerintem
2011. szept. 2. 22:30
16/17 anonim válasza:
Talán máshogyan képzelte el a fia jövőjét, csak nem tudja normálisan kifejezni. Mit tanulsz? Van szakmád? Bizonyos foglalkozások és/vagy felfogások nem nagyon férnek össze a vallásossággal. Illetve előfordulhat, hogy ő már régen csalódott istenben és értelmetlennek tartja, hogy te tőle vársz megnyugvást, segítséget, akármit.
2011. szept. 8. 12:51
17/17 anonim válasza:
Azt írod, hogy 1hónapja van ez. Mi történt, ami hatására így alakult?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!