Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik egyáltalán nem féltékenye...

Akik egyáltalán nem féltékenyek: hogyan csináljátok?

Figyelt kérdés
Olyan irigy vagyok azokra, akik magabiztosak, nem féltékenyek, meg tudják adni a párjuknak az egészséges szabadságot. Pl. a bátyám hobbifotós, hetente 1x meztelen nőket fotóz, és a barátnőjét ez abszolút nem zavarja. Én meg biztos felrobbannék az idegtől függetlenül attól hogy tudom hogy a bátyámnál kevés becsületesebb férfi van.. :(
2011. aug. 31. 17:29
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Én sose voltam féltékeny. Valamilyen szintű egészséges féltékenység van bennem, de semmi több.

Ráadásul két éve távkapcsolatban is élünk, szóval, ha akarna azt csinálna amit akarna...(ugyanúgy én is).

Én mindig feltétel nélküli bizalommal fordultam felé...

Valahogy ehhez a témához úgy állok hozza, hogy ha megakarna megtudna csalni úgy, hogy én azt soha ne tudjam meg. Ha meg megcsalna és megtudnám az annál jobb, legalább rájönnék, hogy rossz emberre pazarolom az időmet...

2011. aug. 31. 21:33
 22/22 anonim ***** válasza:
51%
tyhűűű... a bizalom. :) a féltékenység amúgy minden emberben benne van, és állítólag kell is hogy legyen de ne túlzottan. engem nem zavar h mondja h jó nő, de az már zavarna ha beszélget vele és jól megértik egymást :D. na akkor már én is féltékeny lennék. valahogy mindig mindent megbeszélünk és bízunk egymásba. felőlem elmehet inni 3 lánnyal mert ismerem a lányokat is, meg a páromat is. ő féltékenyebb mint én de nem olyan hogy elolvassa az sms-eket az e-mailjeim vagy az üzeneteket amiket kapok a közösségi oldalakon ismerősöktől. ha a megfelelő embert találod meg nincs evvel gond :)
2011. szept. 1. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!