Akik egyáltalán nem féltékenyek: hogyan csináljátok?
Úgy csináljuk, hogy nem szeretjük a másikat.
Ha valamit a világon a legjobban szeretsz, megőrülsz érte, meghalsz ha nem lehet a tied, és ha elveszíted. Akkor féltékeny vagy bármit is csinál. Ezt teszi az imádat. Mit gondolsz miért ilyen népszerű Jézus? :) Mindenki Isten akar lenni. Mindenki féltékeny rá. De csak az imádkozás maradt. Legalább ennyi. Gondold végig.
A féltékenység a világ rosszabb betegsége. Az exem örületbe kergetett a féltékenységével, és végül ezért is szakitottam vele. Volán busszal jártam dolgozni, és ha busz késett 10 percet akkor cirkuszt csinált, hogy hol voltam.
Vagy volt olyan eset, hogy meggyanúsitott, hogy reggel felszálltam a buszra és két megállóval odébb leszálltam mert dugni mentem. A legborzasztóbb az volt hogy sokszor ő is elhitte amit kitalált. 3 évig birtam, aztán leléptem, pokol volt mellette az életem.
Nem tudom miért kellett lepontozni azt aki irta hogy partnerfüggő,pedig igaza van.
Exemmel 4 évet végigveszekedtünk ilyen miatt,már rosszul voltam magamtól,tudni akartam minden másodpercéről,még ha pasis este volt is féltékeny voltam (ő is)
párommal viszont teljesen más.eszembe nem jutott még féltékeny lenni,egyszerűen első perctől mellette annyira biztonságban érzem magam,és ez érzelmi biztosnágot is jelent,hogy féltékenység nyoma sincs.Pedig sokkal jobb pasi mint eddig bárki,és mégse. Nem jut eszembe elszámoltatni hogy merre járt,nem zavar ha ismerős csajokkal beszél,fut össze,semmi.
Pedig amikor az exemmel voltam,akkor is tudtam hogy hogy nézek ki,és most is,és nincsenek önértékelési problémáim.
Mert egyszerűen nem érdekel. Ha meg akar csalni úgyis megteszi. Maximalista vagyok,így ennél többet nem is tudnék nyújtani és biztos is vagyok magamban,nem is tudok veszíteni. Felőlem ott van a párom, ahol akar és akkor amikor akar.
Sosem csaltak meg.
Naivak, ennyi.
Én is ilyen egészséges önbecsülésű voltam, amíg nem találkoztam jó pár férfival, akkor jöttem rá, hogy csak naiv voltam. (nem akarom sértegetni a férfiakat ezzel, csak az én rövid kis történetem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!