Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez szerintetek is akkora bűn?...

Ez szerintetek is akkora bűn? Tényleg önző lennék?

Figyelt kérdés
Úgy döntöttem,hogy szeretnék megtanulni táncolni,elég hülyén jön ki,hogy nő létemre rosszul érzem magam,ha táncolnom kell egy társaságban. Felvetettem a páromnak a dolgot,hogy mi lenne,ha elmennénk beiratkozni egy tánciskolába,és tanuljunk meg táncolni. Erre azt felelte,hogy minek,szerinte felesleges dolog. Nem hagytam annyiban a dolgot,és elhatároztam,ha ő nem akar,nem fogom erőltetni,de én akkor is szeretnék megtanulni táncolni. Van egy közös ismerősünk,egy férfi,aki modern táncokkal foglalkozik,és megkérdeztem tőle,hogy nem tanítana-e meg egy pár dologra. Nagyon kedvesen állt a dologhoz,mondta,hogy semmi akadálya,csak beszéljük meg az időpontokat. Páromnak elmeséltem,hogy mennyire örülök,és nem egy idegent kell megismernem ehhez. Erre ő nagyon kiakadt,féltékenységi jelenetet rendezett,és nagyon megsértődött. Azt azért hozzá kell tenni,hogy a táncos fiú nagyon jól néz ki,sportos,szexi. A párom szerintem azt hiszi,hogy ki fog alakulni köztünk valami,nem érti meg,hogy én csak Őt szeretem. Nem szeretnék már huszonévesen úgy élni,mint az idősek. Szeretném jól érezni magam a bőrömben,karbantartani a testemet. Most határoztam el,hogy változtatok az életmódomon,de ő ezt nem akarja megérteni. Nektek mi a véleményetek erről?
2011. aug. 31. 13:13
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Szerintem jól teszed, hogy táncolni mész. Ha a szíved mélyén tudod, hogy a párod kell, akkor legyél vele kedves, laza, de járj táncolni. Hátha jó hatással lesz rá (meg a kapcsolatotokra) egy még nőiesebb, titokzatos nő. Nem dráma ez. Persze, mindenből lehet baj, de ha biztos vagy magadban, akkor hajrá!
2011. aug. 31. 21:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!