Ez szerintetek is akkora bűn? Tényleg önző lennék?
Figyelt kérdés
Úgy döntöttem,hogy szeretnék megtanulni táncolni,elég hülyén jön ki,hogy nő létemre rosszul érzem magam,ha táncolnom kell egy társaságban. Felvetettem a páromnak a dolgot,hogy mi lenne,ha elmennénk beiratkozni egy tánciskolába,és tanuljunk meg táncolni. Erre azt felelte,hogy minek,szerinte felesleges dolog. Nem hagytam annyiban a dolgot,és elhatároztam,ha ő nem akar,nem fogom erőltetni,de én akkor is szeretnék megtanulni táncolni. Van egy közös ismerősünk,egy férfi,aki modern táncokkal foglalkozik,és megkérdeztem tőle,hogy nem tanítana-e meg egy pár dologra. Nagyon kedvesen állt a dologhoz,mondta,hogy semmi akadálya,csak beszéljük meg az időpontokat. Páromnak elmeséltem,hogy mennyire örülök,és nem egy idegent kell megismernem ehhez. Erre ő nagyon kiakadt,féltékenységi jelenetet rendezett,és nagyon megsértődött. Azt azért hozzá kell tenni,hogy a táncos fiú nagyon jól néz ki,sportos,szexi. A párom szerintem azt hiszi,hogy ki fog alakulni köztünk valami,nem érti meg,hogy én csak Őt szeretem. Nem szeretnék már huszonévesen úgy élni,mint az idősek. Szeretném jól érezni magam a bőrömben,karbantartani a testemet. Most határoztam el,hogy változtatok az életmódomon,de ő ezt nem akarja megérteni. Nektek mi a véleményetek erről?2011. aug. 31. 13:13
31/31 anonim válasza:
Szerintem jól teszed, hogy táncolni mész. Ha a szíved mélyén tudod, hogy a párod kell, akkor legyél vele kedves, laza, de járj táncolni. Hátha jó hatással lesz rá (meg a kapcsolatotokra) egy még nőiesebb, titokzatos nő. Nem dráma ez. Persze, mindenből lehet baj, de ha biztos vagy magadban, akkor hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!