Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez szerintetek is akkora bűn?...

Ez szerintetek is akkora bűn? Tényleg önző lennék?

Figyelt kérdés
Úgy döntöttem,hogy szeretnék megtanulni táncolni,elég hülyén jön ki,hogy nő létemre rosszul érzem magam,ha táncolnom kell egy társaságban. Felvetettem a páromnak a dolgot,hogy mi lenne,ha elmennénk beiratkozni egy tánciskolába,és tanuljunk meg táncolni. Erre azt felelte,hogy minek,szerinte felesleges dolog. Nem hagytam annyiban a dolgot,és elhatároztam,ha ő nem akar,nem fogom erőltetni,de én akkor is szeretnék megtanulni táncolni. Van egy közös ismerősünk,egy férfi,aki modern táncokkal foglalkozik,és megkérdeztem tőle,hogy nem tanítana-e meg egy pár dologra. Nagyon kedvesen állt a dologhoz,mondta,hogy semmi akadálya,csak beszéljük meg az időpontokat. Páromnak elmeséltem,hogy mennyire örülök,és nem egy idegent kell megismernem ehhez. Erre ő nagyon kiakadt,féltékenységi jelenetet rendezett,és nagyon megsértődött. Azt azért hozzá kell tenni,hogy a táncos fiú nagyon jól néz ki,sportos,szexi. A párom szerintem azt hiszi,hogy ki fog alakulni köztünk valami,nem érti meg,hogy én csak Őt szeretem. Nem szeretnék már huszonévesen úgy élni,mint az idősek. Szeretném jól érezni magam a bőrömben,karbantartani a testemet. Most határoztam el,hogy változtatok az életmódomon,de ő ezt nem akarja megérteni. Nektek mi a véleményetek erről?
2011. aug. 31. 13:13
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
89%

előzőleg én nem írtam neked, de akkor írok most:

te vontál párhuzamot a két pasi között, és jelenleg annyit tudunk, hogy a párod kövér, a tánctanár meg nagyon jól néz ki és szexi.

2011. aug. 31. 14:13
 22/31 A kérdező kommentje:
Csupán a véleményekre voltam kíváncsi,ezek szerint bebizonyosodott,hogy én vagyok az önző dög ebben a helyzetben. Semmi rossz szándékom nem volt ezzel a dologgal kapcsolatban. Aki így látja,azzal sajnos nem tudok mit kezdeni,nem fogok magyarázkodni. Köszi a válaszokat!
2011. aug. 31. 14:18
 23/31 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak én vagyok itt hülye, de én értem hogy miért írtad hogy hogy néz ki a tánctanár:D Mivel előtte leírtad hogy mindketten ismeritek a csáveszt, így a pasid tisztában van vele, hogy nem Quasimodo ükükükunokaöccsétől akarsz táncórákat venni. Nem tudom hogy a párod mennyire féltékeny típus amúgy, de az biztos hogy ennek a pasasnak a kinézetére irigy. Előtte megbeszélted vele hogy te akkor is fogsz táncolni tanulni? Van ellene valami kifogása egyébként? Ha más tanárnál tanulnál akkor is kiakadna? Ha igen akkor ráférne egy alapos fejmosás. Sokakkal ellentétben olvastam azt a részt is, hogy ugyanúgy csoportban tanulnál táncolni. Társastáncról van szó? Mert ott amúgy is párban kell táncolni, ezzel jobb ha tisztában lesz a párod, bár szerintem egyértelmű. Ha nem társastánc akkor nem értem mi van benne, hiszen nem kell hozzáérned senkihez, és hozzád sem ér senki (bár ez csak tánc, nem szex). Próbáljatok valami kompromisszumot kötni. Neki hagynia kell hogy táncolj, akkor is ha ő nem akar, szerintem te meg keress egy másik tánciskolát, vagy tanárt. Ha így is kötekedik akkor nagyon önző és nem hogy magában nem bízik egy cseppet sem, hanem benned sem. Úgy meg nem lesz egy hosszútávú boldog kapcsolat a tiétek. Nekem ez a véleményem
2011. aug. 31. 14:35
 24/31 anonim ***** válasza:

"Van egy közös ismerősünk,egy férfi,aki modern táncokkal foglalkozik,és megkérdeztem tőle,hogy nem tanítana-e meg egy pár dologra. Nagyon kedvesen állt a dologhoz,mondta,hogy semmi akadálya,csak beszéljük meg az időpontokat."

utolsónak: a csaj most csak szépít, hogy csoportban tanulna, ezért vette azt már mindenki semmisnek. Ilyenkor ez mindig így szokott lenni, hidd el, szakmabeli vagyok.

2011. aug. 31. 14:38
 25/31 anonim ***** válasza:
jaja, de csoportos táncon 1%-ot táncolsz a tanárral, ezt tudtad? :D
2011. aug. 31. 14:39
 26/31 anonim ***** válasza:
Milyen szakmabeli? Amúgy akár így, akár úgy van, a legjobb az lenne, mint mondtam ha másnál tanulna táncolni. Mondjuk ha valóban csoportban táncolna akkor tényleg úgysem azzal a fickóval ropná, de akkor is. Azért tekintettel kellene lenni valamennyire a párja érzéseire ahogy írtam is már. Van női tánctanár is amúgy.
2011. aug. 31. 14:51
 27/31 anonim ***** válasza:
60%

Nem vagy önző, kérdező. Menk csak nyugodtan táncolni. Én sok táncost ismerek, nem fog leteperni a tánctanár, az igazi profik ettől komolyabbak, hidd el. :) A válaszolóknak nem a sok nyálas amerikai filmből kellene kiindulnia, meg a Claire Kenneth regényekből. :D A tánc az egyik legjobb sport, formáz, erősít, jó kondit ad.

A párod meg penészedjen meg otthon, és sajnálja magát. Mondjuk én eleve azzal kezdtem volna, hogy egy ilyen gyermeteg hiszti után lelépek, utálom, amikor valaki a saját lúzerségét másra akarja kivetíteni. De ha te boldog vagy vele, maradj csak.

2011. aug. 31. 15:09
 28/31 anonim ***** válasza:
56%

Ajjaj! Olvasgattam a hozzászólásokat, nem is számítottam másra.

Kedves Kérdező! Nem kell magyarázkodnod, te tanuld meg, hogy ezen az oldalon nagyon sok rosszindulatú, gyanakvó, megkeseredett ember is írogat, akik már akkor is a férjed megcsalásával, vagy annak tervbevételével fognak gyanúsítani, ha a boltban, egy helyes férfi eladó szolgál ki, nemhogy még ha valakitől táncórákat veszel! :D

Ahogy írtad, egy stúdióban, 8-10 ember társaságában tanulnál táncolni egy olyan tanárral, aki neked is és a férjednek is jó ismerősötök. Megkérted a férjedet, hogy tartson ő is veled, de ő nem akar.

Ha valaki ebből arra következtet, hogy meg akarod csalni a férjed, az hülye. (Kérem a mínusz pontokat a díszes társaságtól! Köszönöm! :D )

Másfelől a férjedet is megértem kicsit, hogy irigykedik a nála sportosabb srác külsejére. Ha van benne jócskán kisebbrendűségi érzés a saját külsejét illetően, akkor hiába mondasz neki akármit is.

Az is lehet, hogy azért nem megy veled táncolni, mert fél, hogy ügyetlen lesz. Erről még nem beszéltél róla?

De akkor is, szerintem tőle az önzőség, hogy meg akarja akadályozni, hogy valami olyat csinálj, amit szeretsz. Ráadásul a tánctanulás nem bűn és nem egy borzasztó dolog.

Próbáld meg vele megbeszélni, hogy ha meg akarnád csalni, akkor nem egy 10 fős csoportba járnál, ahol még csak alkalmad sem lenne rá.

De én gyanítom, hogy a féltékenységi jelenet mögött súlyos önbizalomhiány állhat inkább.

2011. aug. 31. 15:40
 29/31 anonim ***** válasza:

Ha meg semmiképp nem tudod meggyőzni, akkor válassz inkább egy női tánctanárt. Sajnos az önbizalomhiányos, sérült pasikkal nagyon nehéz...

ma 15:40 voltam.

2011. aug. 31. 15:42
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Engem meg Lindsay Lohan tanitson angolul (vagy franiául^) a feleségem véleménye pedig le van sz@rva!
2011. aug. 31. 15:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!