Ez szerintetek is akkora bűn? Tényleg önző lennék?
előzőleg én nem írtam neked, de akkor írok most:
te vontál párhuzamot a két pasi között, és jelenleg annyit tudunk, hogy a párod kövér, a tánctanár meg nagyon jól néz ki és szexi.
"Van egy közös ismerősünk,egy férfi,aki modern táncokkal foglalkozik,és megkérdeztem tőle,hogy nem tanítana-e meg egy pár dologra. Nagyon kedvesen állt a dologhoz,mondta,hogy semmi akadálya,csak beszéljük meg az időpontokat."
utolsónak: a csaj most csak szépít, hogy csoportban tanulna, ezért vette azt már mindenki semmisnek. Ilyenkor ez mindig így szokott lenni, hidd el, szakmabeli vagyok.
Nem vagy önző, kérdező. Menk csak nyugodtan táncolni. Én sok táncost ismerek, nem fog leteperni a tánctanár, az igazi profik ettől komolyabbak, hidd el. :) A válaszolóknak nem a sok nyálas amerikai filmből kellene kiindulnia, meg a Claire Kenneth regényekből. :D A tánc az egyik legjobb sport, formáz, erősít, jó kondit ad.
A párod meg penészedjen meg otthon, és sajnálja magát. Mondjuk én eleve azzal kezdtem volna, hogy egy ilyen gyermeteg hiszti után lelépek, utálom, amikor valaki a saját lúzerségét másra akarja kivetíteni. De ha te boldog vagy vele, maradj csak.
Ajjaj! Olvasgattam a hozzászólásokat, nem is számítottam másra.
Kedves Kérdező! Nem kell magyarázkodnod, te tanuld meg, hogy ezen az oldalon nagyon sok rosszindulatú, gyanakvó, megkeseredett ember is írogat, akik már akkor is a férjed megcsalásával, vagy annak tervbevételével fognak gyanúsítani, ha a boltban, egy helyes férfi eladó szolgál ki, nemhogy még ha valakitől táncórákat veszel! :D
Ahogy írtad, egy stúdióban, 8-10 ember társaságában tanulnál táncolni egy olyan tanárral, aki neked is és a férjednek is jó ismerősötök. Megkérted a férjedet, hogy tartson ő is veled, de ő nem akar.
Ha valaki ebből arra következtet, hogy meg akarod csalni a férjed, az hülye. (Kérem a mínusz pontokat a díszes társaságtól! Köszönöm! :D )
Másfelől a férjedet is megértem kicsit, hogy irigykedik a nála sportosabb srác külsejére. Ha van benne jócskán kisebbrendűségi érzés a saját külsejét illetően, akkor hiába mondasz neki akármit is.
Az is lehet, hogy azért nem megy veled táncolni, mert fél, hogy ügyetlen lesz. Erről még nem beszéltél róla?
De akkor is, szerintem tőle az önzőség, hogy meg akarja akadályozni, hogy valami olyat csinálj, amit szeretsz. Ráadásul a tánctanulás nem bűn és nem egy borzasztó dolog.
Próbáld meg vele megbeszélni, hogy ha meg akarnád csalni, akkor nem egy 10 fős csoportba járnál, ahol még csak alkalmad sem lenne rá.
De én gyanítom, hogy a féltékenységi jelenet mögött súlyos önbizalomhiány állhat inkább.
Ha meg semmiképp nem tudod meggyőzni, akkor válassz inkább egy női tánctanárt. Sajnos az önbizalomhiányos, sérült pasikkal nagyon nehéz...
ma 15:40 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!