Ez szerintetek is akkora bűn? Tényleg önző lennék?
Az én páromnak sem volt kedve velem táncra járni, amit elfogadtam, hiszen neki is megvan a maga hobbija. Elkezdtem járni salsára, a tanár persze azonnal felajánlotta, hogy mivel közel lakik felzárkóztatna a többiekhez. Nyílván nem-et mondtam, és simán felzárkóztam a csoportban.
Sztem tökmind1, hogy szexi-e a tanár sportos, vagy amiket írtál, a magánóra és a tánc ténye már érthető, hogy felzaklatta a párod. De én ezekre mindig azt szoktam mondani: gondolj bele az ellenkezőjébe!
Szól a párod, hogy szeretne elkezdeni testedzeni, hív, hogy járjatok ketten, de neked ehhez speciel nincs kedved. Következőleg mondja, hogy van az egyik közös ismerősötök egy csajszi épp ott dolgozik az edzőteremben, és szívesen lesz a személyi edzője, amíg ki nem alakul az étkezése, és meg nem tanulja, hova eddzen. Tegyük hozzá, hogy ez a lány "sportos, nagyon jól néz ki és szexi". Te mit szólnál hozzá??
"Páromnak elmeséltem,hogy mennyire örülök,és nem egy idegent kell megismernem ehhez .. Azt azért hozzá kell tenni,hogy a táncos fiú nagyon jól néz ki,sportos,szexi"
De miért mi ő, a nőgyógyászod? Akkor örülnek a nők ha nem kell idegenhez menni és ez érthető is.
De egy tánctanár? Akiröl tudnunk kell hogy szexi. Miért kell tudnunk? És neked miért kell tudnod?
Kavarsz, szervezel, elmész dumcsizni a régi ismerős szexi sráchoz hogy mi lenne ha mennél táncolni, aki egyébként tök rendes, kedves és még szexi is.
Neked miért nem lehet bemenni egy tánciskolába mint bármelyik normális embernek? Neked mitől jár mindenkitől - még akár egy tánctanártól is - ez a különleges bánásmód?
Miért olyan fontos ez neked, ha valóban csak a tánc érdekel? Bemész, befizetsz és táncot tanulsz egy teljesen normális, átlagos helyen, ahol sem volt barát, sem kedves szomszéd, sem senki olyan nincs akitől bármilyen szinten függnél. A probléma azonnal meg is szűnik.
De nem, a probléma az kell, túl uncsi az élet, nem olyan mint a filmeken.
Mi? Én komolyan nem értelek! Ha tetszik úgy is, akkor miért írod ezt??
Menj el egy csoporthoz, vagy az már annyira nem tetszene?
A kimozdulásnak egyébként sok más módja is van, ha nincs kedve a tánchoz, nem kell kiakadni, és messzemenő következtetéseket levonni!! (pl. hogy már vmi nem jó közöttünk)
Nem tudsz a fenekeden maradni, ez itt a gond. Különben, mért nem vele beszéled meg??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!