Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez szerintetek is akkora bűn?...

Ez szerintetek is akkora bűn? Tényleg önző lennék?

Figyelt kérdés
Úgy döntöttem,hogy szeretnék megtanulni táncolni,elég hülyén jön ki,hogy nő létemre rosszul érzem magam,ha táncolnom kell egy társaságban. Felvetettem a páromnak a dolgot,hogy mi lenne,ha elmennénk beiratkozni egy tánciskolába,és tanuljunk meg táncolni. Erre azt felelte,hogy minek,szerinte felesleges dolog. Nem hagytam annyiban a dolgot,és elhatároztam,ha ő nem akar,nem fogom erőltetni,de én akkor is szeretnék megtanulni táncolni. Van egy közös ismerősünk,egy férfi,aki modern táncokkal foglalkozik,és megkérdeztem tőle,hogy nem tanítana-e meg egy pár dologra. Nagyon kedvesen állt a dologhoz,mondta,hogy semmi akadálya,csak beszéljük meg az időpontokat. Páromnak elmeséltem,hogy mennyire örülök,és nem egy idegent kell megismernem ehhez. Erre ő nagyon kiakadt,féltékenységi jelenetet rendezett,és nagyon megsértődött. Azt azért hozzá kell tenni,hogy a táncos fiú nagyon jól néz ki,sportos,szexi. A párom szerintem azt hiszi,hogy ki fog alakulni köztünk valami,nem érti meg,hogy én csak Őt szeretem. Nem szeretnék már huszonévesen úgy élni,mint az idősek. Szeretném jól érezni magam a bőrömben,karbantartani a testemet. Most határoztam el,hogy változtatok az életmódomon,de ő ezt nem akarja megérteni. Nektek mi a véleményetek erről?
2011. aug. 31. 13:13
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
32%
Nincs minden rendben a kapcsolatotokkal,de nem a tánc a megoldás rá hanem a kommunikálás.
2011. aug. 31. 13:32
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Az én páromnak sem volt kedve velem táncra járni, amit elfogadtam, hiszen neki is megvan a maga hobbija. Elkezdtem járni salsára, a tanár persze azonnal felajánlotta, hogy mivel közel lakik felzárkóztatna a többiekhez. Nyílván nem-et mondtam, és simán felzárkóztam a csoportban.

Sztem tökmind1, hogy szexi-e a tanár sportos, vagy amiket írtál, a magánóra és a tánc ténye már érthető, hogy felzaklatta a párod. De én ezekre mindig azt szoktam mondani: gondolj bele az ellenkezőjébe!

Szól a párod, hogy szeretne elkezdeni testedzeni, hív, hogy járjatok ketten, de neked ehhez speciel nincs kedved. Következőleg mondja, hogy van az egyik közös ismerősötök egy csajszi épp ott dolgozik az edzőteremben, és szívesen lesz a személyi edzője, amíg ki nem alakul az étkezése, és meg nem tanulja, hova eddzen. Tegyük hozzá, hogy ez a lány "sportos, nagyon jól néz ki és szexi". Te mit szólnál hozzá??

2011. aug. 31. 13:36
 13/31 A kérdező kommentje:
Én is azt vettem észre,hogy nincs minden rendben. :-( Nekem kezd elegem lenni az otthoni lustálkodásból és semmittevésből. Hétköznap dolgozunk,este járunk haza mindketten,így a hétköznapokra semmi program nem jut,együtt vagyunk egész este,filmet nézünk stb. De szerintem az már nem normális,hogy hétvégente is ezt csináljuk. Szeretnék egy kicsit adni magamra/magunkra. Nagyon szeretem a páromat,de nekem ez így nagyon nem jó. Kicsit színesebbé tenni a hétköznapjainkat.
2011. aug. 31. 13:39
 14/31 anonim ***** válasza:
92%

"Páromnak elmeséltem,hogy mennyire örülök,és nem egy idegent kell megismernem ehhez .. Azt azért hozzá kell tenni,hogy a táncos fiú nagyon jól néz ki,sportos,szexi"

De miért mi ő, a nőgyógyászod? Akkor örülnek a nők ha nem kell idegenhez menni és ez érthető is.

De egy tánctanár? Akiröl tudnunk kell hogy szexi. Miért kell tudnunk? És neked miért kell tudnod?

Kavarsz, szervezel, elmész dumcsizni a régi ismerős szexi sráchoz hogy mi lenne ha mennél táncolni, aki egyébként tök rendes, kedves és még szexi is.

Neked miért nem lehet bemenni egy tánciskolába mint bármelyik normális embernek? Neked mitől jár mindenkitől - még akár egy tánctanártól is - ez a különleges bánásmód?

Miért olyan fontos ez neked, ha valóban csak a tánc érdekel? Bemész, befizetsz és táncot tanulsz egy teljesen normális, átlagos helyen, ahol sem volt barát, sem kedves szomszéd, sem senki olyan nincs akitől bármilyen szinten függnél. A probléma azonnal meg is szűnik.

De nem, a probléma az kell, túl uncsi az élet, nem olyan mint a filmeken.

2011. aug. 31. 13:41
 15/31 A kérdező kommentje:
A férfi akiről szó van (a tánctanár ) mindkettőnk nagyon jó ismerőse. Itt leginkább arról van szó,hogy a párom csak addig jut el,hogy "milyen jó lenne így meg úgy kinézni",de semmit nem tesz érte. HANGSÚLYOZOM nem is várom el ezt tőle,hiszen így szeretem ahogy van,nem kell,hogy lefogyjon,nekem ő így a tökéletes. De ezt nem érti meg.
2011. aug. 31. 13:42
 16/31 anonim ***** válasza:
55%

Mi? Én komolyan nem értelek! Ha tetszik úgy is, akkor miért írod ezt??

Menj el egy csoporthoz, vagy az már annyira nem tetszene?

A kimozdulásnak egyébként sok más módja is van, ha nincs kedve a tánchoz, nem kell kiakadni, és messzemenő következtetéseket levonni!! (pl. hogy már vmi nem jó közöttünk)

Nem tudsz a fenekeden maradni, ez itt a gond. Különben, mért nem vele beszéled meg??

2011. aug. 31. 13:55
 17/31 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,azért írom ezt,mert mindig azt vágja a fejemhez,hogy: biztos azért járok el,mert ő kövér,és nem tetszik nekem. Na ha ez lenne a helyzet,nem kezdtem volna el vele a kapcsolatot,ami már évek óta tart! Másik kérdésedre a válasz: táncstúdióba járnék 8-10 fős csoportokba.
2011. aug. 31. 14:03
 18/31 anonim ***** válasza:
89%
Még mindig nyitva maradt, hogy minek kell a megallapítas, hogy a tanár szexi és nagyon jól néz ki. Nem mindegy?
2011. aug. 31. 14:05
 19/31 anonim ***** válasza:
az előzőnek igaza van, látszik, hogy nem tudsz más agyával gondolkozni (senki sem tud), de akkor ne is akarj találgatózni, hogy őt mi bánthatja ebben a táncos témában. Lehet, hogy teljesen más. Miért magadból indulsz ki? Na és: miért nem vele beszéled ezt meg?
2011. aug. 31. 14:06
 20/31 A kérdező kommentje:
Az előbb azt hittem,hogy megértetted,hogy azért,mert a párom azt hiszi,hogy a srác jobb nála. Pedig ez nagyon nem így van... Kulturált nő lévén megpróbáltam megbeszélni vele,nyugodtan,normálisan,ő azóta is duzzog.
2011. aug. 31. 14:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!