Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 hetes terhes vagyok, a...

10 hetes terhes vagyok, a hasam viszont már "akkora", mintha kb.16-18 hetes lennék. Mitől van ez?

Figyelt kérdés
Az első terhességem alatt sokáig nem látszott a pocakom, most viszont már a 8. héttől szemmel látható. Az UH szerint csak egy baba van. Lehetséges, hogy mégis ketten lennének? 6 hetesen voltam UH-n, lehet, hogy olyan kicsi volt, hogy nem vették észre?
2009. ápr. 23. 14:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Második terhességnél gyorsabban nő a has. Nálam is nagyobb volt kezdetektől fogva. A végére azonban nem lett nagyobb hasam, ugyanakkora volt mint az első terhességemnél.
2009. ápr. 23. 14:16
 2/3 anonim ***** válasza:
vékony testalkatú vagy? én 50 kg kezdtem a terhességem és rajtam is már látszott rögtön az elején. Igaz nálam 2-en voltak :))de kiderült rögtön a 2. uh-n.8.héten
2009. ápr. 23. 14:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is úgy tudom, hogy a 2. vagy többedik terhesség jóval hamarabb látszik! Unokatesóm most várja a 3. gyermekét, 2 héttel "fiatalabb" terhes mint én és nagyon nagy a hasa, pedig csak egy lakó van! :D Nekem is látszik már, sokan nem hiszik el, hogy még csak 15 hetes vagyok( első pindurkám)

Boldog babavárást! :)

2009. ápr. 23. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!