Várjak még, vagy hagyjuk az egészet?
Itt nálunk van egy hatalmas gyár és takarítón kívül senkit nem vesznek fel érettségi nélkül! És ha ez még nem lenne elég a hozzá kapcsolódó szakma is kell. Ha vegyipari akkor az, ha lakatos, esztergályos akkor az! Na?
Sajna vannak oylyan helyek ahova érettségi nélkül csak álmodozhatsz, hogy ott fogsz dolgozni.
22/N
"Tudom mire gondol a többség, hogy egy nulla, buta, tanulatlan ember"
tévedsz, nem gondolja ezt a többség, de ez mindegy is lenne. a gáz az, hogy Te így gondolod. persze, rosszat nem tenne neki ha leérettségizne, de mint írod így is van munkája, az meg egyszerűen csak nevetséges, hogy ettől teszed függővé, hogy szeret-e téged vagy nem. annyi bizonyos, hogy nem fog jót tenni a kapcsolatotoknak, ha folyamatosan érezteted vele, hogy emiatt ő kevesebb nálad.
"Van egy csomó tök jó szakma ingyen."
Igen? Mégis hol?? Elég durva máshol ingyen osztogatnak szakmát, én meg most néztem ki a legolcsóbbat 280.000-ért! Megírnád milyen suli? Érdekelne, köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!