Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Várjak még, vagy hagyjuk az...

Várjak még, vagy hagyjuk az egészet?

Figyelt kérdés
5 és fél éve vagyunk együtt a barátommal. Ő 25, én 20 éves vagyok. Együtt is élünk 2 éve az anyukámnál. Nagyon jól kijön mindenkivel, jószívű, lehet rá számítani, szorgalmas. Én közös jövőt szeretnék vele, és ő is velem. Ott a baj, hogy csak 8 általánosa van. Tudom mire gondol a többség, hogy egy nulla, buta, tanulatlan ember. Viszont nem magamat nyugtatom ezzel, de nem az. Hiába próbálom mondani neki, hogy érettségizzen le, de nem akar. (Sajnos így lett nevelve) Anyukám azt mondja, ha szeretne, akkor megtenné. Dehát nem teszi meg, és mégis biztos vagyok abban h szeret. 8 általánossal pedig nehezen talál majd munkát (most még van) és mi lesz ha később gyerekünk lesz stb.? Lehet így tervezni? Mivel vegyem rá?
2011. aug. 31. 13:05
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
67%

Itt nálunk van egy hatalmas gyár és takarítón kívül senkit nem vesznek fel érettségi nélkül! És ha ez még nem lenne elég a hozzá kapcsolódó szakma is kell. Ha vegyipari akkor az, ha lakatos, esztergályos akkor az! Na?

Sajna vannak oylyan helyek ahova érettségi nélkül csak álmodozhatsz, hogy ott fogsz dolgozni.

22/N

2011. aug. 31. 13:49
 22/25 anonim ***** válasza:
33%

"Tudom mire gondol a többség, hogy egy nulla, buta, tanulatlan ember"

tévedsz, nem gondolja ezt a többség, de ez mindegy is lenne. a gáz az, hogy Te így gondolod. persze, rosszat nem tenne neki ha leérettségizne, de mint írod így is van munkája, az meg egyszerűen csak nevetséges, hogy ettől teszed függővé, hogy szeret-e téged vagy nem. annyi bizonyos, hogy nem fog jót tenni a kapcsolatotoknak, ha folyamatosan érezteted vele, hogy emiatt ő kevesebb nálad.

2011. aug. 31. 13:54
 23/25 anonim ***** válasza:
56%

"Van egy csomó tök jó szakma ingyen."

Igen? Mégis hol?? Elég durva máshol ingyen osztogatnak szakmát, én meg most néztem ki a legolcsóbbat 280.000-ért! Megírnád milyen suli? Érdekelne, köszi

2011. aug. 31. 14:19
 24/25 anonim ***** válasza:
57%

Elnézést az offért,de valaki kérdezte,hogyan és mit lehetne tanulni ingyen.Ezek itt 8 osztály elvégzése utániak.

Nem kell olyat választani,ami 280 000-be kerül.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. aug. 31. 14:42
 25/25 anonim ***** válasza:
Ne hagyd, hogy anyukád oltogasson. Velem is megpróbálta az enyém. Az a lényeg, te mit akarsz, neked mi fontos, nem az, hogy ő mit gondol. Vigyázz az ilyen megjegyzések meghallgatásával.
2011. aug. 31. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!