Lesz férfi, aki ezt "szeretni" fogja? Más is volt ezzel így?
Már régóta tűnődöm azon, hogy vajon lesz-e olyan férfi, aki feleségül veszi a "valódi" énemet.
Ha elmegyek otthonról nagyon szépre megcsinálom magam, pazar smink, divatos ruha, csinos kiegészítők, hibátlan frizura. Szóval elég jól nézek ki az utcán, mert indulás előtt "megcsinálom" magam.
Idehaza viszont lekerül a smink, előveszem a kinyúlt pizsim és a felgumizott hajammal nyomkodom a pattanásaim.... és ilyenkor elgondolkom, hogy vajon azok a pasik, akiknek bejövök "házon kívül" vajon most mit szólnának hozzám?
És van-e olyan, aki a hazatért sokk után is velem maradna.
19/L
Nincsen. Egy nőnek mindig tökéletesen kell kinéznie. Nap közben, reggel, közvetlenül ébredés után, éjszakai álmából felverve, többórás takarítás és sütés-főzés után ÉS KÖZBEN mindenhol és mindenkor. Legalábbis ezt sulykolják.
Lesz aki veled marad, ha szerencséd van, és találsz magadnak egy olyan értelmes palit, akinek van képi látása.
Én is ilyen vagyok és még rajtunk kívül még rengeteg nő.
Több, mint két és fél éve van párom, aki látott már ilyen és hasonló helyzetekben és imád engem.
"Mert ki megy ki barkácsolni adidas felsőbe?"
Jobban is néz az ki félmeztelenül ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!