Hogy lehet ilyen kegyetlen a sors?
arra gondolok, amikor valaki egy szempillantás alatt elveszít mindent, amiért élt: a családját.
anyum most beszélgetett egy férfivel. a feleségének és a lányának autóbalesete volt. mire a helyszínre ért, a feleség meghalt, a lányt még a kezében tartotta. a kislány letörölte az apuka könnyét. meghalt ő is.
aztán ott az az eset, amikor egy esküvő utáni nap, a pár elindult, hogy a megmaradt sütiket elviszik az egyik szülőnek. Karambol. meghalt a kisfiú és a feleség.
Van Isten? Ha van akkor miért enged ilyeneket? Hogy lehet ezt egyáltalán feldolgozni, amikor az ember elveszíti élete értelmét?
Én emiatt nem szeretek autózni, mert bennem van, hoyg lehetek én a következő. és azért nem vagyok nyugodt ha a szeretteim távol vannak. Nektek van ilyen érzésetek?
Egy csecsemőnek is lehet küldetése. Olyan nem lehet, hogy a szerveit megkapják más emberek? Beteg csecsemők? Mert ha ez lehet, már nem született meg hiába.
Nyilván nehéz feldolgozni a rossz dolgokat, de ne rögtön Istent és a vallást vegyük elő, ha a jó dolgokért meg egy köszönömöt se nyögtünk ki egy templomban...
Szia!
Az olvasottak után én is nagyon szomorú lettem.
Én 2009-ben veszítettem el az Apukámat, aki nagyon-nagyon közel állt hozzám. Hogy hogy lehet feldolgozni? Nem is tudom... Az idő enyhíti a sebeket, de a temetés pillanataira rágondolva is összeszorul a szívem. Aztán a mosolya, amit soha többé nem láthatok.
Pedig még gyerek vagyok.
Egy kicsit én is meghaltam...
Az én válaszom: nem tudom...
a bibliában ott van Jób aki mindent elvesztett és mégsem haragudott az Istenre pedíg fedhetetlen volt!
Én úgy vagyok vele hogy hallottam hogy ausztriában meghalt egy 21 éves srác álmában, akkor én is annyi idős voltam, én is sokat gondoltam rá h lehet h én leszek a következő! de ha Isten magához szólít akkor az okkal lessz én most vagyok 24 de nem félek ha menni kell menni kell! Isten majd eldönti! én a haláltól nem félek attól sokkal inkább h lerokkanok és ki leszek szolgáltatva akkor már inkább az urna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!