Másnak is ilyen kegyetlen a családi élete?
Ja....és folyamatosan attól rettegek hogy apám öngyilkos lesz,mert elég labilis a pia miatt.Mindkettőjüket nagyon szeretem,de ez már így nem megy.Pszichológushoz jártam,de semmit nem segített.
17/L
Az enyém így utólag nézve már nagyon jó,de voltak benne olyan napok,amikor szó szerint nem tudtam,mit eszek ebédre.Nem hogy másnap...
A szüleim leváltak 13,5 éves koromban.Ekkor költöztem el,mert nem bírtam a vitát meg az osztozkodást.Egy tanyán laktam albérletben.Otthonról egy biciklivel és egy utazó táska ruhával indultam el.De már köv.hónap 10-én már ki tudtam fizetni az albérletet(10ezer volt/hó,nem volt sok)
Igaz,suli mellett dolgoztam minden délután este 10ig és 3 kor keltem,hogy ellássam az otthoni dolgokat is.Meg hétvégén 12 óráztam.Éveken át mondhatni.Mellette leérettségiztem,szakmám van és mostmár normális életem és párkapcsolatom,illetve saját hitelmentes házam és autóm is.Sőt,a szüleimmel is nagyon jó a viszonyom.
Bár,ehhez szerencse nagyon kellett,meg hát az építőipar se egyszerű műfaj,pláne fiatal lányként,de nagyon megfizették,és szerettem is csinálni régebben.(már nem ezen a területen dolgozok)
20/L
10:21es vagyok:
Neked lehet,hogy még rosszabb,mint nekem volt a szüleimmel,mert az enyémek közül egyik se ivott és erőszakos se volt egyik se.De én mindig úgy álltam hozzá,hogy lehetne ez még rosszabb is.Fel a fejjel egy kicsit!(ezt egy kis jó szóként,biztatásként írom,így ismeretlenül is)
Anyám és apám is szerettek inni. Anyám meghalt 6 éve, amíg beteg volt jó volt a kapcsolatunk, amíg nem volt az, akkor fura volt, mert ivott. Nem volt erőszakos, se hülye tőle, de nem ilyenre vágytam.
Apám azóta is iszákos, nemegyszer elitta, elgépezte a fizuját pár óra leforgása alatt, mert összeveszett a barátnőjével és nekem kellett a sz.rból kihúzni. Volt 100 ezrem, anyámtól örököltem, abból kellett kifizetnem a hülyeségeit, meg nagymamámtól, akit nem ismertem csak pár éve, örököltem fél millát, apám azt is eltapsolta, pedig megígérte, hogy a banki tartozásait kifizeti és új konvektort vesz (működik a régi is, de nehéz beindítani). Nem történt meg, ennek 5 éve kb. Sajna vele kell éljek, mert tanulok és közben nem tudok elmenni dolgozni, meg nem is tudnék elmenni dolgozni, mert beteg vagyok (psoriasis) így nem sok ember venne fel(anno próbáltam, hááát...). Gyűjtögetem az árvaságit, meg kis pénz is jár a munkahelyi gyakorlat miatt.
Annyi jó van az életemben, hogy 16 éves korom óta van egy szerető párom. Vele is voltak zűrök, de inkább a nagyszülői ágról, mert ő 22 volt akkor és fiatalnak tartottak, pedig aztán anyám halála óta felnőtt vagyok agyilag, mosok, főzök, takarítok, bevásárolok, fizetem a számlát, és hála apám a fizuja egy részét leadja, így abból gazdálkodok kettőnknek. (azóta elfogadtak, de hosszú idő volt)
Albérletben lakunk, nincs fürdő, kinti WC van, nem akar költözni apám, én ugye ehhez kevés vagyok, párommal nem tudunk költözni, mert nem elég a pénz.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!