Párom mindent felhánytorgat, mit lehet tenni ellene?
Figyelt kérdés
Amikor veszekszünk valami miatt, olyan dolgokkal dobálózik, amikre köpni-nyelni nem tudok, mert egyrészt többhónapos dolgok, másrészt nem is tudok róla hogy az neki probléma. Pl: veszkedés közben elkezdi mondani hogy fél évvel ezelőtt egy szombati napon napon nem vettem fel a telefont neki órákon át. Vagy mikor mondom neki hogy nem érek mert tanulok (veszekedés közben) akkor elkezdi röhögve mondani hogy én hülye vagyok sosem tanulok, egy lusta dög vagyok, ami azért furcsa nekem mert amikor mondom neki máskor hogy most tanulok és beszéljünk később, mindig mondja hogy persze tanulj csak majd beszélünk, csók, stb. Amikor veszekszünk meg mindent felhánytorgat és mindenért támad. Miért csinálja ezt? Mit csináljak amikor ezt csinálja? Amikor a fejéhez vágom hogy miért hánytorgat fel ilyen dolgokat, elkezd üvölteni én meg félek tőle.2009. ápr. 19. 09:47
11/13 anonim válasza:
Én vagy azt csinálnám, hogy amikor veszekedik, és kezdi felhánytorgatni, akkor az előre összeszedett múltbeli tévedéseit rázúdítanám, hátha rájön milyen hülyeség a múlton rágódni. Vagy pedig amikor felhozza a múltat, fognám magam, bevonulnék egy szobába, bezárnám az ajtót, és hangosan hallgatnék zenét, de befele menet még közölném, hogy ha majd eszámolt tízig, és befejezte a múlthánytorgatást, akkor jöhet, addig nem vagyok rá kíváncsi.
12/13 anonim válasza:
Szia. Én vagyok a hosszan válaszoló. Én az én párom is olyan mint a tiéd. Amúgy imádnivaló, egy csodálatos ember, csak néha rájön az ötperces és akkor nem lehet elviselni. Tegnap kibékültünk. Nem bírom elviselni a gondolatot, hogy szakítsunk. Sohasem gondoltam volna, de tényleg annyira szeretem, hogy nem bírnám elviselni, ha elveszíteném. Szerintem a kapcsolatunk nem olyan végletes, hogy vagy fekete vagy fehér és azonnal hagyjam ott. Egyedül ezekkel az ötperces kirohanásaival van a baj, amit viszont nem tudok kezelni, mert bánt, hogy én nem hisztizhetek, de ő persze vergődhet, és nekem el kell tűrni, had adja ki magából. Az az igazság, hogy ő nagyon le van stapálva kb. másfél éve, mert 2 munkája van, és rengeteget dolgozik, de bántja hogy mégsincs látszata a sok munkának, pedig nem szorjuk a pénzt. Engem is nagyon bánt ez a dolog egyébként. Tudom, hogy nincs itt minden rendben, hiába a külvilág azt látja, hogy milyen tökéletes pár vagyunk. Az az igazság, hogy szerintem neki kellenne egy pszichológus, vagy valamilyen tréning, hogy megtanulja dühkitörések nélkül is levezetni a feszültséget. Remélem megoldódik minden, mert nagyon szeretem őt, annyira csodálatos ember. Így visszaolvasva amiket írtam, tudom, hogy egy kívülállónak máshogy jön le a dolog, mint amilyen valójában, sokkal rosszabbnak látjátok őt, mint amilyen. Sok sikert a kapcsolatotokhoz! Én is szerencsét kívánok a sajátomhoz, mert egy kicsit szomorú vagyok a történtek miatt és úgy érzem, hogy én most nem a rózsaszín felhőkön lebegek, hanem eléggé megbántott vagyok és kétségbeesett, mert máshogy nézek most rá. Több rosszat látok benne most, mint jót és ez félelemmel tölt el.
13/13 anonim válasza:
Ne a szarcsomóról beszlgessetek, azzal jobb nem lesz:D A kérdező és a hasonló helyzetben lévő nő is megérdemli a sorsát, mert nem látják át, hogy ez még csak a kezdet. Ti nem akartok felnőni és felelősséget vállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!