Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom mindent felhánytorgat,...

Párom mindent felhánytorgat, mit lehet tenni ellene?

Figyelt kérdés
Amikor veszekszünk valami miatt, olyan dolgokkal dobálózik, amikre köpni-nyelni nem tudok, mert egyrészt többhónapos dolgok, másrészt nem is tudok róla hogy az neki probléma. Pl: veszkedés közben elkezdi mondani hogy fél évvel ezelőtt egy szombati napon napon nem vettem fel a telefont neki órákon át. Vagy mikor mondom neki hogy nem érek mert tanulok (veszekedés közben) akkor elkezdi röhögve mondani hogy én hülye vagyok sosem tanulok, egy lusta dög vagyok, ami azért furcsa nekem mert amikor mondom neki máskor hogy most tanulok és beszéljünk később, mindig mondja hogy persze tanulj csak majd beszélünk, csók, stb. Amikor veszekszünk meg mindent felhánytorgat és mindenért támad. Miért csinálja ezt? Mit csináljak amikor ezt csinálja? Amikor a fejéhez vágom hogy miért hánytorgat fel ilyen dolgokat, elkezd üvölteni én meg félek tőle.
2009. ápr. 19. 09:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

hány évesek vagytok?

mióta vagytok együtt?

elég érdekes a viselkedése:(

megkéne vele beszélned,hogy ez neked rosszul esik

csak megérti..

2009. ápr. 19. 09:55
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát sajna vannak ilyen férfiak..de rögtön befogják, ha te kezdesz el vmit felhánytorgatni..mert ők álltalában apróságokkal hozakodnak elő. De ez csak egy taktikai megoldás..lehet célravezetőbb lenne, ha egy nyugodt pillanatában beszélnél vele, hogy ez mennyire rosszul esik neked..
2009. ápr. 19. 09:56
 3/13 anonim ***** válasza:
80%
Egyáltalán miért kell nektek veszekedni? Tudom, hogy minden kapcsolatban vannak problémák, de attól még veszekedésig nem kell eljutni... főleg rendszeres veszekedésig...
2009. ápr. 19. 10:08
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyen emberek és ez a típus nem változik. Ha ezt nem tudod így elviselni, szerintem el kell gondolkodnod, hogy megéri-e ebben a kapcsolatban maradni, mert hosszú távon tönkre tud tenni.
2009. ápr. 19. 10:09
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Amit leírtál, abból az látszik, hogy éltek egymás mellett. Beszélgetni, beszélgetni, beszélgetni. Minden nap végén kérdezd meg, hogy van-e olyan, amivel esetleg aznap megbántottad, mert nem figyeltél, van-e valamilyen más problémája, amiben szeretné, ha segítenél, stb. Tessék mélyíteni a kapcsolatot, barátoknak lenni! Mindent meg kell tudni egymással beszélni!
2009. ápr. 19. 10:40
 6/13 anonim ***** válasza:
89%
Most úgy érzem én is ugyanebben a cipőben járok és nagyon el vagyok keseredve, legszívesebben telesírnék minden párnát magam körül. Épp nemrég veszekedtünk egy nagyon csúnyát, mi már évek óta együtt vagyunk. Nagyon szépen kezdődött a nap, addig nem volt semmi baj, míg el nem kezdett kötekedni. Iszonyat hangosan bömböltette a zenét, engem nagyon idegesített, de elviseltem, persze ha nekem egy picit hangosabb a tv (pedig csak a reklám alatt szokott hirtelen hangosabb lenni)máris nekem esik, hogy állandóan bömböltetem. Ő elkezdett főzni, én meg takarítani és remdbe tenni a szomát, elkezdett velem kötekedni meg kiabálni, hogy máskor eszemben sincs takarítani, csak most, hogy nehogy kelljen főznöm. Pedig én meg elmosogattam a főzés közben mindent, mondtam is hogy segítek, de elküldött, utána meg kiabált velem, hogy baszok (bocs a csúnya szóért)neki segíteni. Már annyira elegem lett, hogy (ilyet még sohasem mondtam neki)hagyjon ott mindent, szedje össze a holmiát és tünjön el, mert mostmár nagyon elegem van belőle, én erre nem vagyok kiváncsi és elegem van abból, hogy minden szép napomat, akár egy kirándulást is mindig tönkretesz a kötekedésével és a veszekedéseivel. Én nagyon szeretem őt, nagyon jó ember, van egy csomó dolog, ami miatt annyira örülök, hogy együtt vagyunk, de ezeket a kiakadásait már nagyon nem bírom elviselni. Én úgy érzem, hogy igazságtalanul esik nekem sokszor és ő is fel szokott hánytorkatni egy csomó régi dolgot, pedig én nem hánytorgatom fel neki, hogy tavaly (gondolatban megcsalt engem), mert sms-ezett egy lánnyal, csak véletlenül jöttem rá a dologra. Ne haragudj, hogy a saját problémámat írtam le ide neked, nagyon nagyon szomorú vagyok. Végülis hasonló a problémánk. Tanácsot nem tudok neked adni, mert most én is nagyon tanácstalan vagyok, de tudd, hogy nem vagy egyedül. Majd minden megoldódik.
2009. ápr. 19. 11:45
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ki kell dobni! mindkét pasit.

Nem veletek van baja, hanem magával, csak rajtatok tölti ki. Még akkor is külön kell költözni, ha rimánkodik hogy szeret. Biztos így van, de ez nem járja, hogy a másikat kínzom. Intézze el a problémáját egyedül, és ha már rendesen tud viselkedni visszajöhet. Ettől még lehet vele randizni, elmenni közös programra, de nem szabad vele élni szerintem.

Szerintem a szeretet arról is szól, hogy nem engedem neki, hogy bántson engem. Helyre kell tenni, és teret kell neki adni hogy egyedül legyen, mert szerintem csak így tud tújutni rajta akármi baja is van.

30/L

2009. ápr. 19. 12:46
 8/13 A kérdező kommentje:

3 éve vagyunk együtt. Én egyszerüen imádom, ő is engem. Aki azt írja hogy nem kell eljutni a veszekedésig... örülök hogy neki megadta az isten azt a párkapcsolatot amiben soha egy hangos szó nem hangzott még el. De gondolhatja hogy máshol ez nincs így.

Félreértettetek, mi nagyon jól megvagyunk, csak amikor rájön az 5 perc (szerencsére ritkán) akkor kibírhatatlan. Ja, ilyenkor én kussba vagyok ám.... nem szólok vissza neki, nem is idegesítem magam, csak amikor elkezd régi dolgokat felhozni, attól megtudnék őrülni.

Nem fogok vele emiatt szakítani, a probléma elől nem elmenekülni kell hanem megoldani, ezért kérdezlek titeket, mert fogalmam sincs, hogy tegyem. Mit mondjak neki, milyen szöveggel álljak elő amikor kiabál velem, amitől egy kicsit elgondolkodik és nem szed elő többé múltszázadi nevetséges sztorikat amikkel engem szekál.

Beszélgetni? Mi vagyunk azok az emberek akik az utolsó szarcsomóról is tudnak dumálni. Csak ezzel a problémával éppen nem tudok mit kezdeni.

A hosszan válaszolónak írom: az már viszont durva ami nálatok van... nálunk azért közel sincs ilyen... mondjuk mi nem élünk együtt.

2009. ápr. 19. 13:48
 9/13 anonim válasza:
64%
Szerintem hagyd ott!
2009. ápr. 19. 17:07
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, MEGADATOTT, de a család féltékeny volt, hogy nekünk működik, és addig áskálódtak, míg idegileg ki nem készítettek minket, és nem volt hová mennünk, így külön kellett válnunk. Ennyit erről...
2009. ápr. 19. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!