Párom mindent felhánytorgat, mit lehet tenni ellene?
hány évesek vagytok?
mióta vagytok együtt?
elég érdekes a viselkedése:(
megkéne vele beszélned,hogy ez neked rosszul esik
csak megérti..
Ki kell dobni! mindkét pasit.
Nem veletek van baja, hanem magával, csak rajtatok tölti ki. Még akkor is külön kell költözni, ha rimánkodik hogy szeret. Biztos így van, de ez nem járja, hogy a másikat kínzom. Intézze el a problémáját egyedül, és ha már rendesen tud viselkedni visszajöhet. Ettől még lehet vele randizni, elmenni közös programra, de nem szabad vele élni szerintem.
Szerintem a szeretet arról is szól, hogy nem engedem neki, hogy bántson engem. Helyre kell tenni, és teret kell neki adni hogy egyedül legyen, mert szerintem csak így tud tújutni rajta akármi baja is van.
30/L
3 éve vagyunk együtt. Én egyszerüen imádom, ő is engem. Aki azt írja hogy nem kell eljutni a veszekedésig... örülök hogy neki megadta az isten azt a párkapcsolatot amiben soha egy hangos szó nem hangzott még el. De gondolhatja hogy máshol ez nincs így.
Félreértettetek, mi nagyon jól megvagyunk, csak amikor rájön az 5 perc (szerencsére ritkán) akkor kibírhatatlan. Ja, ilyenkor én kussba vagyok ám.... nem szólok vissza neki, nem is idegesítem magam, csak amikor elkezd régi dolgokat felhozni, attól megtudnék őrülni.
Nem fogok vele emiatt szakítani, a probléma elől nem elmenekülni kell hanem megoldani, ezért kérdezlek titeket, mert fogalmam sincs, hogy tegyem. Mit mondjak neki, milyen szöveggel álljak elő amikor kiabál velem, amitől egy kicsit elgondolkodik és nem szed elő többé múltszázadi nevetséges sztorikat amikkel engem szekál.
Beszélgetni? Mi vagyunk azok az emberek akik az utolsó szarcsomóról is tudnak dumálni. Csak ezzel a problémával éppen nem tudok mit kezdeni.
A hosszan válaszolónak írom: az már viszont durva ami nálatok van... nálunk azért közel sincs ilyen... mondjuk mi nem élünk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!