Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lenézitek az ilyen embereket?

Lenézitek az ilyen embereket?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Arra lennék kíváncsi,hogy ti mit godnoltok az olyan emberekről, akik ilyen "nyereményjátékos" dolgokat is használnak? mert engem eléggé lenézett egy barátnőm emiatt és rosszul esett, sajnos mi nem engedhetjük meg magunknak, hogy minden márkás dolgot megvegyünk és nekem am is tetszenek ezek a dolgok, gondolok itt például a bögrékre, amiket kávéval lehet nyerni, vagy egyzser lehetett knorr-os vonalkóddal is iylen zöld színű leveses bögrét, meg ilyen piros szőrös delikátos takarót, illetve, van iylen cometa-s mamuszom is...nekem ezek tetszenek is meg nem akarom, hogy csak itton álljanak, ha már megnyertük, a kis márka jelzések pedig szerintem annyira nem feltűnőek rajta és simán hordhatóak, de ezek ellenére mégis olyan "hülyén" nézett rám a lány, szerintetek igaza volt?

Légyszi értelmes válaszokat, előre is köszönöm!

2011. aug. 30. 13:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy nézem le, a barátnőd idióta.

Amit azért én nem vettem fel utcára, az egy szélhajtó gyógyszerreklámos pólóm volt. :D

Illetve a kampánydömpingben feltünedező politikai pártos reklámtollakat vágom ki a kukába alapból.

Más reklámcucc - simán.

2011. aug. 30. 14:15
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

sztem simán jók ezek a cuccok :) nekünk is van mindenféle bögrénk, törölközőnk, és más apróságok, amiket a termékkel együtt "ajándékba" adtak.

mondjuk utcára tuti nem vennék fel mindenféle reklámpólót, de itthonra vagy alvásra pont jók :)

ez már a sznobéria csimborasszója, ha ezért leszól. ügyet se vess rá :P

2011. aug. 30. 15:31
 23/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ aranyosak vagytok!:)

Megprobálok akkor nem törődni vele!

2011. aug. 30. 15:36
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Én éppen a Palomás kávés bögrémből iszom a tejeskávét, a cicáimnak One macskatáp márkás takarójuk van (úgy kaptuk ezeket hozzá ajándékba) és még sok minden... szerintem nem ciki...ha j, miért ne használd?
2011. szept. 1. 14:25
 25/25 anonim ***** válasza:
Szerintem tök jó dolgok. Nyertem egyszer egy Nescafés bögrét. Azóta iszom belőle.
2022. aug. 10. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!