Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lenézitek az ilyen embereket?

Lenézitek az ilyen embereket?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Arra lennék kíváncsi,hogy ti mit godnoltok az olyan emberekről, akik ilyen "nyereményjátékos" dolgokat is használnak? mert engem eléggé lenézett egy barátnőm emiatt és rosszul esett, sajnos mi nem engedhetjük meg magunknak, hogy minden márkás dolgot megvegyünk és nekem am is tetszenek ezek a dolgok, gondolok itt például a bögrékre, amiket kávéval lehet nyerni, vagy egyzser lehetett knorr-os vonalkóddal is iylen zöld színű leveses bögrét, meg ilyen piros szőrös delikátos takarót, illetve, van iylen cometa-s mamuszom is...nekem ezek tetszenek is meg nem akarom, hogy csak itton álljanak, ha már megnyertük, a kis márka jelzések pedig szerintem annyira nem feltűnőek rajta és simán hordhatóak, de ezek ellenére mégis olyan "hülyén" nézett rám a lány, szerintetek igaza volt?

Légyszi értelmes válaszokat, előre is köszönöm!

2011. aug. 30. 13:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen holmikat nem lehet megvenni a boltokban, úgyhogy inkább örülj, hogy van valamid, ami nem sok embernek van. :)
2011. aug. 30. 13:24
 12/25 anonim ***** válasza:
94%

A válasz megírásának időpontja: ma 13:18

Ha az utcara nem vennel fel knorros gatyat, akkor meg sem sz.rod rle hogy az emberek mit mondanak. Ha igy lenne, akkor az uton tancolnal benne. Ne eldugva igyal a bogredbol otthon, ahol senki sem lat. Szoval megis adsz arra, hogy ki mit mond, nehogy "lenezzenek".

Kerdezo,

Hulye liba a baratnod.

2011. aug. 30. 13:25
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Aki e miatt lenéz, azt csak sajnálni tudom. Én sajnos nem szoktam nyerni, de a fixen beváltható dolgokat megszerzem. A másfél éves fiacskám is szereti őket, mert órákig elvan a hűtőmágnesek rakosgatásával (Milupa, Univer, Verbena, Family frost...) és nagy kedvenc a felhúzható burgonyabogár is, amit 4 zacskó chips vásárlása után kaptam. :) Néha jól esik ilyen apróságokat kapni.

2011. aug. 30. 13:29
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ebben még akkor sincs lenéznivaló ha sznob az ember...mármint a szerencse, az ugye kedvező tulajdonság...ha mindig nyersz akár kártyázhatnál is XD (najó azt ne mert sokat lehet bukni) viszont sztem irigyli a szerencséd..
2011. aug. 30. 13:30
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van danubiusos pólóm, és volt, mikor abban mentem el a boltba. Irtó kényelmes. sajnos azóta már fröccsen rá egy kis clorox, és igy az eleje úgy néz ki, mintha leettem volna magam, van rajta egy fehér sáv. Azóta csak otthon hordom, mert attól még kényelmes. Szerintem nem ciki.
2011. aug. 30. 13:32
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

szerintem cuki :D

végülis nem azért lehet őket megnyerni hogy lebazzd a sarokba és ott porosodjon hanem azért hogy használd :D

2011. aug. 30. 13:33
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretem az ilyen cuccokat, van Unicumos poharunk, Évás és Insyle-os táskánk, Instyle-os naptáram, határidőnaplóm!!! Meg még van egy pár dolog,ami nem jut eszembe, semmi szégyelni való nincs bennük!!!
2011. aug. 30. 13:34
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy tipikus sznob, nem kell ezen annyira fennakadni...

Tele van velük az ország, több fajtájuk is van, de az én kedvenceim azok akik, otthon az 50 m2-es panelban parizert esznek vajas kenyérrel meg egy rakat adóssággal, de ruhából, cipőből tv-ből, stb. mindig a legújabb, legmárkásabb van nekik.

2011. aug. 30. 13:36
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg tök jó dolog, ha nyersz valamit, én inkább irigyellek, nekem még sosem volt szerencsém. Szóval szerintem a barátnőnek nincs igaza.
2011. aug. 30. 13:46
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
De ha egy több milliós kocsit nyerne, azt is szégyellné, mert pár hónapig felmatricázva kéne járni vele?Semmi ciki nincs ezekben a dolgokban, egy rahedli colás cuccunk van.
2011. aug. 30. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!