Egyik családtagom ÁLLANDÓAN elejti a mobiltelefonját, mégis én vagyok a sz@r, miért?
oké, én is ilyen vagyok..:D
samsungom volt, folyton elejtettem, volt hogy második emeletről a lépcsőházban (természetesen úgy esett, hogy kikerült mindent amit felfogta volna). Vagy futottam a busz után, kiesett a zsebemből, és vagy három métert csúszott az úttesten:D soha nem volt semmi baja, néma darabokra hullott de annyi:D kb egy évre rá elromlott, azóta nokiám van és sokkal jobban vigyázok rá. így visszagondolva vicces, de mindig vállaltam hogy én vagyok az ügyetlen meg figyelmetlen:D
annyit tudok mondani, ne kérd vissza, de erre találták ki a mondást hogy "mosom kezeimet". te igenis nagylelkű voltál, megköszönhetnék neked. én a helyedben nem tennék semmit, azt csinálnak amit akarnak:D
ma 13:06
Köszi, ezt a telefont megveszem a férjemnek. Neki a munkája miatt porálló telefon kell, mert az épitőiparban dolgozik, de kell neki a telefon, mert azon tudják a főnönök elérni. Csoportvezető féle a lelkem. Viszont igy eszi a telefonokat.
Szia
építő iparban dolgozom.van egy Samsung B2100 sem volt hogy már a zsebemből kicsuszott bele a frissen kevert betonba.Le mostam semmi baja a mai napig.Két éve nyuzom és birja.Van ennek egy ujabb Változata az is ütésálló,vízálló,por álló.2 mega pixeles kamerája van.az pedig a Samsung B2700.Javaslom vedd meg neki ezt
Leejtette, összetört, vége. Volt, nincs telefon. Te mindent megtettél, így járt. Mehet telefonálni az utcai kártyásba, és vízkereszt.
Ne idegeld magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!