Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy döntenétek ebben a...

Hogy döntenétek ebben a helyzetben (? )

Figyelt kérdés

Külföldön élek a családommal együtt.

A fiam tanul,a férjem dolgozik.

Én évekig nem kaptam csak part time melót mert alap angol tudással nem alkalmaztak sehol.2 év alatt nagyon megszoktam hogy nem dolgozom,csak napi 1-2 órát.

Talán 1 éve felvettek egy céghez..Nemrég elment a csoportvezetőnk(aki lengyel lány volt.)Mivel végleg hazaköltözött,így azonnal felmondott.Meglepetésemre engem javasolt csoportvezetőnek,és a főnökség elfogadta.Múlt héten megkérdezték tőlem hogy vállalom-e.MA délután kell választ adnom(délutános vagyok ,azért vagyok még itthon)

De nem tudom mit tegyek..Azt hogy csoportvezető lennék csak annyi előnye van,hogy kicsivel több pénz,egy pici kis hatalom.(PL: felvehetném a húgomat oda dolgozni akinek nincs angol tudása) Viszont felelősséggel jár.

De nem is ez a gond.A gond az,hogy nem szeretek a cégnél dolgozni,és utálom a munkámat.Egyszerűen mindennap úgy megyek be mintha a fogamat húznák.

Kilépni nem akarok,mert örülök,hogy ez a munka is van legalább,de nem érzem jól magam ott.

Ti hogy döntenétek??

2011. aug. 30. 09:36
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
67%
Na, kedves kérdező, nagyon bölcs dolgot mondtál...."bemész dolgozni és már alig várod, hogy leteljen a 8 óra". van egy hírem, az embere nagy rész így van ezzel, mindenki jobban szereti a "SZABAD IDŐT" ezért hívják szabad időnek. a MUNKÁT, meg munkának!!!
2011. aug. 30. 09:57
 12/26 A kérdező kommentje:

Azért nem mentem el eddig másik melóhelyre,mert nem könnyű itt kint sem állást szerezni.2 évig csak part time melóm volt.Az elején örültem hogy ezt megkaptam.Arról nem is beszélve,hogy nem igazán vagyok az a típus aki sűrűn váltogatja a munkahelyeit.Otthon is 3 munkahelyem volt.

Én nem akartam Angliába sem jönni,csak a fiam és a férjem után kijöttem.(bár ma már nem bánom ezt sem)

Nem vagyok már olyan fiatal(de fiatalosnak érzem magam),így 39 évesen már nem ugrálok olyan könnyen.

Egyébként egy összeszerelési cégnél vagyok,ahol nyomtató alkatrészeket készítünk elő.Olyan unalmas szalagmunka meló..

2011. aug. 30. 09:59
 13/26 A kérdező kommentje:

ma 09:57

akkor nem értettél meg.

Dolgoztam olyan helyen ahová szerettem bemenni dolgozni.Ahol elkezdtem a munkát,és kedvem volt csinálni.Ahol úgy bele tudtam merülni,hogy észre sem vettem hogy vége a munkaidőnek.

De itt minden fél órában az órámat lesem.Úgy érzem,hogy iszonyú lassan telnek az órák.

Nem a szabadidőről beszélek.

2011. aug. 30. 10:02
 14/26 anonim ***** válasza:

azért azzal is legyen tisztában mindenki aki ennyire támogatja,hogy főnöknek senki nem olyan főnököt akar aki az életét is unja a munkahelyén és utál bemenni. mennyire lesz az építő jellegű a kollektívára??

csak képzelje el mindenki a főnökét ilyennek.

nem azt mondom hogy ne vállalja de legyen tisztába saját magával

és ha most kérdező felhúztad magad egy kicsit hogy na én jobban csinálom mint az elődöm akkor vágj bele mert éledezik benned valami.

egy új főnököt mindenki árgus szemmel figyel tenni kell érte hogy azt mondják jaj de jó hogy ő lett az,ne azt hogy ez meg mit keres itt.

meg kéne egy kis önbizalom is.

2011. aug. 30. 10:06
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire nincs szukseged a penzre, akkor ne vallald el, majd talalsz masik munkat!
2011. aug. 30. 10:16
 16/26 anonim ***** válasza:
73%
Mennyi minden bajod van a munkával kapcsolatban. Mondj fel azt ücsörögj otthon..mert neked semmilyen munka nem felel meg.Örülne pár csöves az utcán ha dolgozhatna..de te ezt sem becsülöd meg. Utálod a munkád..máshol is ugyan ez lesz.Ne dolgozz feleslegesen jársz be.. :) Téged el kényesztettek ezért nem tudsz dolgozni.
2011. aug. 30. 10:30
 17/26 A kérdező kommentje:

ma 10:30

LÁtom sértegetni tudod amásikat,de nem tudsz olvasni a sorok között..

Nem vagyok elkényeztetett.17 éves korom óta becsületesen dolgoztam.Soha nem voltam munkanélküli,és most 2 évig sem lettem volna az ha lett volna angol tudásom..Én anno annak idején oroszul tanultam,és nem terveztem előre az angol utat,hogy felkészüljek a nyelvből.Mégis magamtól megtanultam annyira angolul,hogy ne okozzon gondot a kommunikáció.Nem vagyok tökéletes,de kényeztetettnek nem lehet nevezni.

Írtam hogy dolgoztam olyan helyeken ahová szerettem bejárni,és azt hogy máshol is így van az engem nem érdekel.

Ahogy az irigység,vagy a rosszindulat sem érdekel.

Tudod egy valamit lehet csak a fejemhez vágni.Mégpedig azt,hogy túl becsületes vagyok,és naiv.

Köszönöm a válaszokat.

2011. aug. 30. 10:52
 18/26 anonim ***** válasza:
Én is voltam ilyen helyzetben. Imádtam a céget és a főnökömet is, de Neki elege lett és felmondott! Tudta, hogy én sokkal határozottabb és következetesebb vagyok, mint Ő és talán én jobban viselném a stresszt, és engem akart maga helyett. Én meg el is vállaltam volna, mert a végzettségemmel egy új helyen esélyem nem lett volna vezetői beosztást kapni, meg a fizu is jó lett volna, DE a hét 6-7 napján 11-este 8ig lett volna meló és nekem a család az első. Szóval HA úgy érzed később megbánnád, egy próbát tegyél. Én azért nem tettem, mert tudtam, hogy ez az időbveosztás egyszerűen nem fér bele és aztért sem mentem bele, mert a főnököm a barátnőm is és hiába Ő ajánlott be, úgy éreztem volna kicsit, mintha a helyét befoglaltam volna.. Szóval egy próbát lehet tennék a helyedben és felmondani még mindig lehet :) Ha meg nem próbálod meg, évek múlva lehet megbánod! Én nem bántam meg, nagyon jó helyre kerültem, imádom ahol vagyok és jobbat el sem tudok képzelni, de minden ember más!! Sok sikert és jó döntést kívánok! :)
2011. aug. 30. 10:53
 19/26 A kérdező kommentje:

Még valamit..Nem az a kérdés hogy felmondjak vagy sem.Hanem az,hogy elvállaljam-e a csoportvezetői státusz abban a tudatban,hogy igazából nem is szeretem azt amit csinálok.

Attól még dolgozom,és jól dolgozom.Soha nem hiányoztam,és nem lógok még 5 perceket sem.

2011. aug. 30. 10:53
 20/26 anonim ***** válasza:
Ha úgyis ott maradnál,m akkormeg miért ne???? Csak több fizetésed lenne és lehet ösztönözne az is, hogy hatalmat kaptál... AZ nem jöhet rosszul.. Felvehetsz egy asszisztenst aki sokat segít, akár a barátnőd is lesz... Mindenképp próbáld meg!!!! :)
2011. aug. 30. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!