Hogyan döntenétek ebben a helyzetben, mit tennétek?
Jó hosszúra sikerült!
Elég zavaros a dolog. Nem tudok mást tanácsolni,mint amit te is írtál: Menj el dolgozni és költözz el...
Szia!
Először nálunk volt hasonló szitu, csak fordítva. Férjem ugyanúgy egyedül élt az anyjával, csak engem ő utált. A férjem mondta, ne törődjek vele, nem velem baja, hanem a szituval. Mellesleg azóta össze is házasodtunk, de még mindig nem békélt meg. Szerintem nem is fog.
Mi is csak hétvégente tudtunk találkozni, és nem aludhattam ott, mert nem tűrt meg a fia mellett senkit. Hozzánk jártunk, mert a szüleim egy kicsivel "lazábban" kezelték a dolgot.
Azt nem írtad, hogy mennyi idős vagy, de gondolom érettségi vizsgáról írtál, ha már dolgoztál.
Szerintem első körbe ülj le a pároddal, és beszéljétek meg. Mond el neki, hogy téged nem zavar, hogy pici a ház stb, csak vele szeretnél lenni. Beszéljétek meg, ő mit gondol a kapcsolatról, és te mit gondolsz.
Ha komolyak a tervei, jó lenne összeköltözni, mert így nehéz lesz. Esetleg sulit válthatnál, ha már elég idős vagy.
Azon belül odaköltözni az anyukájához, vagy albérlet, nem tudom. Nálunk felmerült, hogy amíg nem állunk úgy anyagilag költözünk a férjem anyukájához, de mivel ő nem engedte, maradt az albi.
Nálatok kicsit más, de lehet, még örülne is egy kis segítségnek, főleg, ha nagyon beteg. Azt is mond a párodnak, hogy nem tud mindig az anyja mellett lenni, jó ha van segítség.
Leginkább abban erősítsd meg, hogy te szereted, kitartasz mellette. Gondolom, neki sem könnyebb a helyzete. Ha pedig végképp nem tudtok semmit kitalálni, akkor jobb most búcsút inteni egymásnak.
Sok sikert!
Első válaszoló nagyon értelmes volt...
2.nka 3.-nak köszönöm:), nem nem érettségi vizsgáról beszéltem, logisztikai ügyintézőnek tanultam, abból teszem le a vizsgámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!