Miért baj ha kényeztetem a gyerekemet?
Van egy kislányom akinek mindent megveszek ami kell neki (játékok,ruhák stb)
Ha betölti a 18.-at és meglesz a jogosítványa veszek neki egy autót.
A munkatársaim és barátaim folyamatosan okoskodnak ,hogy nem kéne így elkényeztetni.
Ha van pénz akkor minek legyek garasoskodó?
nekünk is volt pénzünk gyerekkoromban, de sosem éreztem azt, h olyan jól menne a szekér.
persze, ami kellett megvolt, de nem volt tövig nyalva a popóm.
most, hogy kicsit alacsonyabb az életszínvonalam mint eddig, szinte meg sem érzem, mert nem az a természetes, h mindig mindenből a legdrágábbat.
kaptam egy lakást a családomtól, de kocsit és hasonlókat nem. megbecsülöm, a többiért pedig megdolgozok.
ezzel csak a lányod életét cseszed el. meg közvetve a sajátodat.
22:40
Neked aztán biztos nagy élettapasztalatod van 19 évesen.
Az itt válaszolók véletlenül nem a gyógyszeriparban dolgoznak?
Mert ottani kollégáktól kapok ilyen okoskodásokat.
ma 22:40
Az én esetemben azért kellett 18 évesen az autó, hogy megtanuljak rendesen vezetni, mire egyetemre mentem (más városba, ahová tömegközlekedéssel nem jutottam volna el - nem felvágásból, hanem olyan okokból, amiket nem kívánok senkinek.
22:40 vagyok. Képzeld te tapasztalt és tökéletes szülő, sok elkényeztetett balf4szt ismerek, akik pl. ha elvesztik vagy földhöz vágják az iPodjukat, másnap kapják az újat. Ezektől az idiótáktól hallottam olyat, hogy "inkább dögöljön meg egy ember, mint egy cuki kutya".
Egy ilyen ismerősöm már eltervezte, hogy milyen kocsit kap a jogsijáért. Naponta hallottam tőle, hogy ő milyen jól vezet (jogsi nélkül forgalomban). (Nekem ekkor már megvolt, elsőre átmentem, és valamiért nem mondtam ezt neki naponta...) Csak sajnos amilyen hülye, harmadszorra sem ment át a rutinon.
Vagy pl. akit több tíz felhasználójával kitiltottak egy netes játékból, mert ha vesztett, következetesen bizonyos vallási csoport tagjának nevezte az ellenfeleket (zsidózott). És nem fogta fel, hogy ha legközelebb is csinálja, akkor is ki fogják tiltani.
Egy előttem szóló említette a cuccait felgyújtó idiótát is.
Ismerek olyat is, akinek nincs pénze minden hétvégén venni egy új cipőt, vagy mondta hogy turkálóból vett egy jó ruhát, de fura módon nekik nincsenek ilyen elmebeteg gondolataik.
De még mindig nem mondtad, minek saját kocsi egy gyereknek. Ha ilyen lesz az értékítélete és a gondolkodása (remélem most hatalmasat tévedek), abban bízok, hogy hamar elromlik az a kocsi. Nem kell +1 agresszív barom az utakra. :)
Te kérdezted az emberek véleményét... Szerintem gondolkodj azon, hogy ha mindenki hülye, akkor nem lehet, hogy te vagy az?
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:04
Teljesen egyetértek.Itt szerintem mindenki segíteni szeretne, és a saját tapasztalatait és gondolatait írja le!!De ha téged ennyire nem érdekel, akkor menjél és éljél a látszólag kis boldog világodban, és tedd tönkre mézes mázosan a gyereked életét.Az ember gyereke nem haver vagy barát, nem az a dolgunk szülőként, hogy kinyaljuk a seggét!!!Az a dolgunk, hogy neveljük.Amit te csinálsz az nem az!!!!!Te is csak egy újabb életképtelen egyedet nevelő idióta vagy!!!És ilyenből egyre több van, és ez nagyon elszomorító...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!