Hogy tudnék megváltozni?
Figyelt kérdés
Csendes, zárkózott, kicsit depresszív lány vagyok, nehezen nyílok meg és nem nagyon tudok kapcsolatokat teremteni, elég kevés barátom van. Az emberek általában szomorúnak látnak, pedig nem vagyok az, csak állítólag keveset mosolygok. Jövőre új iskolába megyek, és nem szeretném, ha ott is ilyennek látnának, viszont nagyon félek, hogy elrontok valamit és elveszítem az egyetlen lehetőségem, hogy tiszta lappal induljak. Nem tudom, hogy kezdhetnék hozzá a változáshoz. Ha egy ismeretlennel kell elkezdenem beszélgetni, kínosan érzem magam, alig tudok mit mondani,pedig nagyon vágyok barátokra.2011. aug. 29. 17:46
11/11 anonim válasza:
3.vagyok.
Én igaziból valahogyan mind a kettő vagyok.Szóval ezért is lehet...
Akiket ismerek eléggé azok között én vagyok a középpontban.
Viszont ha sok idegen közé kerülök nehezebben tudtam ismerkedni.Még ma is maradt fenn belőle de már valamennyivel jobb.Nagy segítség ha a másik fél is beszédes és meg tud nyílni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!