Akiknek nincs gyereke! Érzitek úgy néha, hogy le vagytok maradva másokhoz képest?
NEkem a bátyám érzi azt, hogy nagyon szeretne családot, gyerekeket, és hogy már előbb kellett volna így gondolkodnia, most érett meg igazán, pedig már 36, és sokat elért az életben, de eddig soha nem akarta magát lekötni.
Kívánom, hogy találd meg az igazit, és mielőbb összejöjjön a baba is! Sok sikert!
Meg azt is számolgatom, hogy XY mikor jött össze a pasijával, és hogy mennyi időm van még arra hogy megtaláljam azt akivel családom lehetne.
És akkor még mondhatnám azt is, hogy mindig azon agyalok hogy vajon fiú lesz-e a gyerekük vagy lány, mert ha lány akkor mégjobban irigy leszek, mert én is lányt akarok majd elsőnek. Nagyon beteges vagyok? Tényleg már kezdem magam egy idiótának érezni.....
ahham én 20 éves vagyok (tudom fiatal), és így érzem. bár még nem is vagyok biztos benne, hogy valaha szeretnék gyereket! :O de még is. furcsa.
és nem versengés miatt, de azt gondolom, gyerekkel (is) szép lenne az élet. csak nekem még nincs meg hozzá, ami kell.. (nem pénzre gondolok.. :) )
Köszönöm szépen!
Az az igazság, hogy mikor a nővéremnek gyereke született, én 16 éves voltam és teljesen oda lettem egy kisbabáért. És ez azóta bennem van. Eleve szeretek a gyerekekkel foglalkozni, gondoltam rá hogy óvónő leszek, ha meg kisbabás anyukákat látok nem bírok úgy elmenni mellettük hog yne nézzem meg vagy ne mosolyogjak rájuk.
Mivel csak 22 vagyok, még nem vagyok lemaradva, ugyanakkor érettebbnek érzem magam jóval a koromnál és emiatt mégis úgy érzem, mintha le lennék maradva... na, ez most értelmes, de ezt érzem.
Én is irigykedek, ha hallom vkiről, hogy babát vár...
14:44 igazad van a c-kkel kapcsolatban, de azért ne szüljünk mert mi van ha 20-25 év múlva a gyerekünket bántani fogja egy olyan?
De persze igaz, hogy eléggé elszaporodtak, és nem lehet velük kezdeni semmit sajnos...Mikor egy 20-22 éves lányon már 2 gyerek lóg, a 40 év körülinek meg 7-8 gyereke van.
Na de ez már más kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!