Hogyan érhetném el hogy a barátom támogasson kicsit anyagilag?
"csak elvagyunk", "egy hónapban 2x egy étterembe"
Ne haragudj,de te tényleg csak azért vagy azzal a pasival,mert ő kihasznál téged,hiszen ingyen kúrog@t egy fiatal pipit és te cserébe most a pénzét akarod. Szép kis kapcsolat!
Nőként azt javaslom neked, ne célozgass, meg finoman vezesd rá, hanem ülj le beszélni a pasival, és mondd el, hogy mit szeretnél, és neked mennyire rosszul esik, hogy nem lep meg téged dolgokkal.
Ha nem mondod a szemébe, nem fog rájönni magától, légy egyenes!
Aztán majd a pasi eldönti, ezek után hogyan tovább...
Mit rugóztok egy életen át ezen a ribi kérdésen? Főleg amikor semmi eredménye.
A kérdező csak benézte. Ilyenkor van sértődés és szakítás vagy szex megvonás. Az is pénz, ha gyerekre kell költeni. A legtöbb pasi sokszor sokkal később akar csak gyereket (90+% 30+ évesen). Még akkor is, ha mást mond. Van amiben egy nőnek nem lehet ellent mondani. Tudományos tény azért kapnak a férfiak több fizetést, mert nekik kell költeniük a nőre.
ma 15:00-ás
Amúgy ha egy lakás ára (mert annyiba kerül egy Patek Phillipe ékszer.) lenne a kosztpénzed. Azon én ájulnék el. Aki meg ezt behantázta. A Patek Phillipe kizárólag gyémántberakásos ékszerekkel foglalkozik. Tehát nem csak meg engedhetnéd magad a gyémántot, ha lenne Patek Phillipe ékszered, de lenne is.
ma 15:14-es
A világot csak alulról lehet látni milyen, és sok ésszel és józansággal és persze élettapasztalattal. Elhiheted, hogy én tudom, mert én már voltam többször fent is, lent is!
ma 16:49 (Y)
És azért van itt, mert még az anyanyelvük is valószínű más.
ma 17:36-os
Amit mondasz, úgy van. 21+ évesen már nők a lányokra ez nem feltételen igaz. Ezért mondják miért egy fiatalabb csajjal, van az öregebb pasi. Hisz az túl durva konkurencia.
"" mert egy kiba*szott fogamzásgátlót sem tud fizetni amit főképp ő élvez!!!
Mivel a nő mérgezi magát a tablettával, nem a pasi
Nem élvezi a szexet sok nő a tabletta miatt a pasi nem így van. "
Ne haragudj már, ez már nem a középkor, ahol a nő nem élezheti a szexet. Sajnálom, ha ilyen életed van, de hidd el, nem az a normális.
Kedves, van olyan nő akinek a fogamzásgátló tabletta hatására igen erős libidó csökkenése van és nem kívánja a szexet! Középkor ide vagy oda!"
az ilyen nő elmegy az orvosához és irat másikat ;)
ma 18:07-es Napi kaja a cigi?????????????? :DDDDD
Amúgy LOL!
Ebben az országban legalább az emberek harmada nem tud 2500Ft/fő/nap kajára költeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!