Hogyan érhetném el hogy a barátom támogasson kicsit anyagilag?
A kulcsszó: kommunikáció!
Lehet hogy a barátod, tényleg nem gavallér, de lehet azért, mert nem tudja, hogy egy nőnek ez kell!
Utalni, rávezetni értelmetlen! Nyaralni akarsz? Szervezz nyaralást! Hívd el?
Apróságokat akarsz? Mond el mi a szíved vágya, hogy ez mennyire boldoggá tenne!
Lehet az elején olyan érzésed lesz mintha az ajándékot magadnak kellene becsomagolni, de másképp nem megy.
Ha elmondtad mi tesz boldoggá, és hogyan mutathatná ki, és még sincs jelentős javulás, akkor pedig csak szimplán nem illetek össze.
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:48
Én vele értek egyet és értem a kérdést is. Éerdekesek itt néhányan,meg amúgy is. Folyton csak a ribancozás megy. Mindenki ribanc -.-
Főleg a fogamzásgátló részével értek egyet. Szerintem ezt közösen kellene fizetnetek,mert nemis olyan olcsó. Nekem a barátom sokszor elhiv kajálni,mozizni. Nem vártam el tőle soha. Igy alakult,ő meg nem engedi ,hogy visszahivjam. Azt sohase vártam el,hogy nyaralni vigyen. Semmiképp nem várom el,hogy ő fizessen mindent. El se mennék. Közösen fizettünk/ fizetünk.
Néha egy boltban ha meglátok valamit ami tetszik,megkérdi megvegye-e,de én azt mondom nem kell és elfogadom,hogy nincs rá pénzem. Ennyi. Szerintem ezek a dolgok igy normálisak.
Volt ooyan barátom aki vett magának ezt azt egy buliban aztán én megkérdeztem meghiv-e egy kólára és azt mondta nem hozott pénztárcát... :D
Sajnos ha ő ilyen rávezetni nem nagyon lehet.
Talán ha beszélsz róla hogy valamit nagyon szeretnél de sajnos most nem tudod megvenni,mert fogamzásgátlót kell venned.
"Kedves, van olyan nő akinek a fogamzásgátló tabletta hatására igen erős libidó csökkenése van és nem kívánja a szexet! Középkor ide vagy oda!"
A nem megfelelően kiválasztott fogamzásgátló tabletta hatására.
ha te erre vágysz, akkor másik pasit kell keresned, aki magától vesz neked ezt-azt.
gondolom azért álltál össze ilyen középkorosodó faszival, mert azt hitted, h tele van lóvéval, és téged is pénzelni fog. buktad kisanyám :P
az én barátom fél évvel fiatalabb nálam, mégsem kell külön kérvényt benyújtani, hogy elmenjünk gyrosozni vagy moziba.
ruhát nem kérnék tőle, persze néha még így is vesz, pedig tényleg nem várom el.
egyébként meg el lehet menni melózni, és akkor vehetsz magadnak, amit csak akarsz.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:30
olvasd már el a feletted lévő hozzászólásomat! ami kell azt megveszem magamnak. ne oszd az észt. és nem azért álltam vele össze képzeld el, mert akkor nem kellett volna 1,5 év hogy valamit elvárjak tőle.
14:27
Ne haragudj, de te valami erdőszéli kis kunyhóban nevelkedtél? Egy arany fülbevaló neked túl drága? Mekkora mélyszegénység van Magyarországon, hogy egy max 5000 ft-os ajándéktól hasraesnek a nők?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!