Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan érhetném el hogy a...

Hogyan érhetném el hogy a barátom támogasson kicsit anyagilag?

Figyelt kérdés
1,5 éve vagyunk együtt, én 21 vagyok ő 16 évvel idősebb. ez idő alatt nem kértem tőle soha semmit. néha elmentünk kajálni azokat ő fizette, de ezen kívül nem vett nekem semmit és szeretném ha kicsit támogatna, mivel sok barátnőmnek a pasija vesz nekik néha egy ruhát, apróságot vagy valamit. nem vagyok az a lehúzós fajta, de úgy érzem, hogy támogathatna jobban is, mivel nekem nem igazán van keresetem. Gyógyszerrel védekezünk már az elejétől fogva, azt is én fizetem teljesen.
2011. aug. 28. 13:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/105 sumergo ***** válasza:
57%

Érdekes felfogásod van. A párkapcsolat nem a támogatásról szól. Ha pedig inkább szponzort szeretnél, akkor mondd meg neki, legfeljebb páros lábbal fog kirúgni. Ám ennek is lesz előnye, legalább a következő alkalommal előre szólhatsz, hogy neked nem pasi kell....

Fúj, asszem hánytam volna magamtól, ha ilyen egyáltalán eszembe jut!

Ha jobban akarsz élni, akkor dolgozz, mint mások!!!

2011. aug. 28. 13:48
 22/105 anonim ***** válasza:
58%

Én abszolút értem a kérdést!

Viszont ha már 1,5 éve jártok és úgymond nem gáláns természet,akkor már nem is lesz az.Nem fogod tudni rávezetni sajnos.Ő már 37 éves...Nem ezt szokta meg,és nem fog megváltozni...

De azért adok 1 plusz infót. Sok csaj azért kap a pasijától dolgoka(parfüm,virág,ruhadarab stb stb),mert addig rágják a pasijukat,amíg az kényszerből meg nem veszi nekik.És akkor elmondhatják a csajok a barátnőknek, hogy "Képzeld mit kaptam a múltkor a Feritől!"...Szóval ez a jellemző.

Kevés az olyan pasi,aki szívből és mindenféle rávezetés nélkül ad.

Nekem is volt olyan kapcsolatom,ahol kb nem kaptam semmit,próbáltam rávezetni nem jött össze.Volt olyan is,ahol kaptam 1-2 dolgot és nem kellett arra egyáltalán rávezetni. Viszont ha semmit nem ad,nem visz el ide-oda(pedig megtehetné)akkor elég fukar, vagy még éretlen....Én nem szívesen lennék olyan kapcsolatban,ahol rá kell vezetni bármire is a másikat...

23/105 anonim ***** válasza:
72%
ma 13:46-os Igazad van. De annyit már amúgy tuti hogy ráköltött. A néha elmentünk kajálni/2 és igaz több ezres gyógyszer kb fedheti egymást.
 24/105 anonim ***** válasza:
100%

Tessék megérteni, amit a másik is írt, hogy ha nagyvonalú akarna lenni, már adott volna pénzt, vagy megveszi a gyógyszered, stb. Ha nem az az adakozós típus, akkor ezt benézted...

Keress egy kicsit bőkezűbb udvarlót, lehet, hogy még fiatalabbat is találsz.

Ha 1,5 év után még nem laktok együtt, tervben sincs az esküvő, a gyerek, szerintem nem is akar tőled semmi komolyabbat, neki megfelel így, és nem hiszem, hogy szándékában áll téged pénzelni.

Max. annyi, hogy ha születésnapodon, egyéb alkalomkor nem kapsz semmit, akkor látványosan bevágod a durcit, hogy nem szoktál semmit kapni, se egy szál virág, se semmi, nem is szeret, blablabla, de előtte azért készülj rá lelkiekben, hogy esetleg szakítani fog veled.

2011. aug. 28. 13:50
 25/105 A kérdező kommentje:
köszi az értelmes választ adott. és aki meg lekurv@zott nem veszem magamra, mert nem vagyok az.
2011. aug. 28. 13:50
 26/105 A kérdező kommentje:
alkalmakra vesz apróságot. de én nem is akartam volna nagy dolgokat csak hogy legyen kicsit nagyvonalúbb. pl ha elmegyünk valahova nagy ritkán akkor meglep egy valamivel a boltból. utazni nem vitt még el meg semmi ilyesmi.
2011. aug. 28. 13:52
 27/105 anonim ***** válasza:
25%
Nem fogsz értelmes választ kapni Kedves kérdező mivel,itt mindenkinek megvan mindene és nem tudják milyen mikor nincs.Én megértelek téged teljes mértékben.Kezd azzal hogy kérsz mondjuk egy fülbevalót,kis apróságokat akkor fogod meglátni hogy,mit is reagál.És ettől még nem vagy lehúzós r*banc.!!!!!!!!!!!!
2011. aug. 28. 13:53
 28/105 anonim ***** válasza:
81%

...édesem...

18 évesen összeálltál egy 35 éves pasival, és most másfél év után a legnagyobb bajod, hogy csak a vacsorát, szórakozást fizeti neked, nem kapsz tőle ruhákat, nem visz el nyaralni, és nem támogat jobban anyagilag.

Khmm.

Lehet, hogy nyaralni például pont azért nem mentek, mert tudja, hogy te nem tudnád kifizetni az utazás felét, és nem tudnál vinni költőpénzt.

Vetesd el magad feleségül, közöld, hogy mától mindenetek közös, kivéve a rezsi meg a kaja, mert az ő fizeti, és máris költheted a kereseted ruhákra.

Te anyagias vagy, ő meg zsugori. Te utaznál, ő meg nem. Stb, stb...szerintem nem sok jövője van egy ilyen kapcsolatnak.

2011. aug. 28. 13:56
 29/105 anonim ***** válasza:
77%
Nálunk se vásárolgatott a párom nekem sok mindent, de mikor már tényleg komoly lett, elég nagy dolgokat kaptam tőle. Mindig dolgoztam, ruhát stb., megvettem magamnak. Nem hinném, hogy azért k.rva lenne valaki, mert a párja támogatja, ezzel az erővel minden kismama az.
2011. aug. 28. 13:58
 30/105 anonim ***** válasza:
62%
Bnőm 60 nettot keres, tipikus cicababa (kinézetre), de egy kólát nem engedett venni a fél év alatt..
2011. aug. 28. 13:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!