Hogyan érhetném el hogy a barátom támogasson kicsit anyagilag?
Érdekes felfogásod van. A párkapcsolat nem a támogatásról szól. Ha pedig inkább szponzort szeretnél, akkor mondd meg neki, legfeljebb páros lábbal fog kirúgni. Ám ennek is lesz előnye, legalább a következő alkalommal előre szólhatsz, hogy neked nem pasi kell....
Fúj, asszem hánytam volna magamtól, ha ilyen egyáltalán eszembe jut!
Ha jobban akarsz élni, akkor dolgozz, mint mások!!!
Én abszolút értem a kérdést!
Viszont ha már 1,5 éve jártok és úgymond nem gáláns természet,akkor már nem is lesz az.Nem fogod tudni rávezetni sajnos.Ő már 37 éves...Nem ezt szokta meg,és nem fog megváltozni...
De azért adok 1 plusz infót. Sok csaj azért kap a pasijától dolgoka(parfüm,virág,ruhadarab stb stb),mert addig rágják a pasijukat,amíg az kényszerből meg nem veszi nekik.És akkor elmondhatják a csajok a barátnőknek, hogy "Képzeld mit kaptam a múltkor a Feritől!"...Szóval ez a jellemző.
Kevés az olyan pasi,aki szívből és mindenféle rávezetés nélkül ad.
Nekem is volt olyan kapcsolatom,ahol kb nem kaptam semmit,próbáltam rávezetni nem jött össze.Volt olyan is,ahol kaptam 1-2 dolgot és nem kellett arra egyáltalán rávezetni. Viszont ha semmit nem ad,nem visz el ide-oda(pedig megtehetné)akkor elég fukar, vagy még éretlen....Én nem szívesen lennék olyan kapcsolatban,ahol rá kell vezetni bármire is a másikat...
Tessék megérteni, amit a másik is írt, hogy ha nagyvonalú akarna lenni, már adott volna pénzt, vagy megveszi a gyógyszered, stb. Ha nem az az adakozós típus, akkor ezt benézted...
Keress egy kicsit bőkezűbb udvarlót, lehet, hogy még fiatalabbat is találsz.
Ha 1,5 év után még nem laktok együtt, tervben sincs az esküvő, a gyerek, szerintem nem is akar tőled semmi komolyabbat, neki megfelel így, és nem hiszem, hogy szándékában áll téged pénzelni.
Max. annyi, hogy ha születésnapodon, egyéb alkalomkor nem kapsz semmit, akkor látványosan bevágod a durcit, hogy nem szoktál semmit kapni, se egy szál virág, se semmi, nem is szeret, blablabla, de előtte azért készülj rá lelkiekben, hogy esetleg szakítani fog veled.
...édesem...
18 évesen összeálltál egy 35 éves pasival, és most másfél év után a legnagyobb bajod, hogy csak a vacsorát, szórakozást fizeti neked, nem kapsz tőle ruhákat, nem visz el nyaralni, és nem támogat jobban anyagilag.
Khmm.
Lehet, hogy nyaralni például pont azért nem mentek, mert tudja, hogy te nem tudnád kifizetni az utazás felét, és nem tudnál vinni költőpénzt.
Vetesd el magad feleségül, közöld, hogy mától mindenetek közös, kivéve a rezsi meg a kaja, mert az ő fizeti, és máris költheted a kereseted ruhákra.
Te anyagias vagy, ő meg zsugori. Te utaznál, ő meg nem. Stb, stb...szerintem nem sok jövője van egy ilyen kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!