Hogyan érhetném el hogy a barátom támogasson kicsit anyagilag?
Konkrétan kérje meg, hogy vegyen neki egy fülbevalót? Hmmm
Ha arra nem reagál a párja, mikor azt mondja de jól néz ki ez a fülbevaló úgy tetszik és nem veszi meg, akkor arra sem fog ha felszólítod! Dolgozni is lehet ha nincsen meg mindened nem? Bár azért azt vallom, hogy egy férfi igen is legyen azért gáláns, de nem azt jelenti, hogy vigyen nyaralni vagy vegyen nekem ruhákat...
Nem vitt el utazni vicc komolyan... Üljetek le és beszéljétek szépen meg, hogy te szeretnél nyaralni menni, de elárulom normális pároknál felesben fizetik a nyaralást, és nemcsak a pasi fizet. Miért kéne neki bármit is fizetni? Te veszel neki ajándékot? te költesz rá?
A fogamzásgátló az jogos, azt kérheted, hogy felesbe menjen.
te nem vagy qrva, DE A PASID EGY KIHASZNÁLÓS RIBANC. Miért? azért mert egy kiba*szott fogamzásgátlót sem tud fizetni amit főképp ő élvez!!!
Mivel a nő mérgezi magát a tablettával, nem a pasi
Nem élvezi a szexet sok nő a tabletta miatt a pasi nem így van.
Amúgy nem lenne való hozzád ilyen ember, keress egy fiatalabbat, ő meg keressen magának egy érett önálló nőt, ha ilyen smucig, bár az ilyen nem a nők álma...lehet ezért választott téged, mert te még fiatal vagy...
Cicababásnak üzenem,nálam detto ugyan ez....Én vagyok a csaj de a barátomtól egyszerűen nem tudok elfogadni semmit.Szegény jó szívvel adná és még sem....Pedig nekem még kevesebb pénzem van mint a te csajodnak:S:S:S
Kevés nő van így,de vagyunk még:):)
A válasz megírásának időpontja: ma 14:11
én is ilyen VOLTAM. de úgy érzem hogy jobbat érdemlek, aki kicsit nagyvonalúbb. nincs értelme szerénynek lenni
" mert egy kiba*szott fogamzásgátlót sem tud fizetni amit főképp ő élvez!!!
Nem élvezi a szexet sok nő a tabletta miatt a pasi nem így van. "
Ne haragudj már, ez már nem a középkor, ahol a nő nem élezheti a szexet. Sajnálom, ha ilyen életed van, de hidd el, nem az a normális.
" mert egy kiba*szott fogamzásgátlót sem tud fizetni amit főképp ő élvez!!!
Nem élvezi a szexet sok nő a tabletta miatt a pasi nem így van. "
Ne haragudj már, ez már nem a középkor, ahol a nő nem élezheti a szexet. Sajnálom, ha ilyen életed van, de hidd el, nem az a normális.
Kedves, van olyan nő akinek a fogamzásgátló tabletta hatására igen erős libidó csökkenése van és nem kívánja a szexet! Középkor ide vagy oda!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!