Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan érhetném el hogy a...

Hogyan érhetném el hogy a barátom támogasson kicsit anyagilag?

Figyelt kérdés
1,5 éve vagyunk együtt, én 21 vagyok ő 16 évvel idősebb. ez idő alatt nem kértem tőle soha semmit. néha elmentünk kajálni azokat ő fizette, de ezen kívül nem vett nekem semmit és szeretném ha kicsit támogatna, mivel sok barátnőmnek a pasija vesz nekik néha egy ruhát, apróságot vagy valamit. nem vagyok az a lehúzós fajta, de úgy érzem, hogy támogathatna jobban is, mivel nekem nem igazán van keresetem. Gyógyszerrel védekezünk már az elejétől fogva, azt is én fizetem teljesen.
2011. aug. 28. 13:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/105 anonim ***** válasza:
84%

Konkrétan kérje meg, hogy vegyen neki egy fülbevalót? Hmmm

Ha arra nem reagál a párja, mikor azt mondja de jól néz ki ez a fülbevaló úgy tetszik és nem veszi meg, akkor arra sem fog ha felszólítod! Dolgozni is lehet ha nincsen meg mindened nem? Bár azért azt vallom, hogy egy férfi igen is legyen azért gáláns, de nem azt jelenti, hogy vigyen nyaralni vagy vegyen nekem ruhákat...

2011. aug. 28. 14:01
 32/105 A kérdező kommentje:
megvan mindenem, de jól esne néha ha felajánlana dolgokat úgy hogy épp nincs szülinap vagy névnap!
2011. aug. 28. 14:02
 33/105 anonim ***** válasza:
86%

Nem vitt el utazni vicc komolyan... Üljetek le és beszéljétek szépen meg, hogy te szeretnél nyaralni menni, de elárulom normális pároknál felesben fizetik a nyaralást, és nemcsak a pasi fizet. Miért kéne neki bármit is fizetni? Te veszel neki ajándékot? te költesz rá?

A fogamzásgátló az jogos, azt kérheted, hogy felesbe menjen.

2011. aug. 28. 14:03
 34/105 anonim ***** válasza:
66%

te nem vagy qrva, DE A PASID EGY KIHASZNÁLÓS RIBANC. Miért? azért mert egy kiba*szott fogamzásgátlót sem tud fizetni amit főképp ő élvez!!!

Mivel a nő mérgezi magát a tablettával, nem a pasi

Nem élvezi a szexet sok nő a tabletta miatt a pasi nem így van.

Amúgy nem lenne való hozzád ilyen ember, keress egy fiatalabbat, ő meg keressen magának egy érett önálló nőt, ha ilyen smucig, bár az ilyen nem a nők álma...lehet ezért választott téged, mert te még fiatal vagy...

2011. aug. 28. 14:06
 35/105 anonim ***** válasza:
46%

Cicababásnak üzenem,nálam detto ugyan ez....Én vagyok a csaj de a barátomtól egyszerűen nem tudok elfogadni semmit.Szegény jó szívvel adná és még sem....Pedig nekem még kevesebb pénzem van mint a te csajodnak:S:S:S

Kevés nő van így,de vagyunk még:):)

2011. aug. 28. 14:11
 36/105 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 14:11

én is ilyen VOLTAM. de úgy érzem hogy jobbat érdemlek, aki kicsit nagyvonalúbb. nincs értelme szerénynek lenni

2011. aug. 28. 14:13
 37/105 anonim ***** válasza:
63%

" mert egy kiba*szott fogamzásgátlót sem tud fizetni amit főképp ő élvez!!!

Nem élvezi a szexet sok nő a tabletta miatt a pasi nem így van. "

Ne haragudj már, ez már nem a középkor, ahol a nő nem élezheti a szexet. Sajnálom, ha ilyen életed van, de hidd el, nem az a normális.

2011. aug. 28. 14:14
 38/105 anonim ***** válasza:
74%
Hagyjuk már ezt a nem fogadnék el semmit szöveget.Nem egy vadidegen, hanem a párotok. Egy férfi igenis legyen egy kicsit gáláns, mégiscsak egyszer a gyereketek apja lesz, akkor úgyis el kell fogadni a segítséget, de aki már az elején smucig, őszintén gyereket se biztos, hogy vállalnék neki.Miért ne várhatna többet a kérdező, mint pár vacsora. Igenis a nők többségének szüksége van erre, és nem azért, mert ribi. Sajnálom, hogy pár válaszoló nem kap, és úgy van vele, hogy neki nem is kell, de ne ez legyen már a természetes.És még büszkék, lenézik azt, akinek normális párja van.
2011. aug. 28. 14:18
 39/105 anonim ***** válasza:
56%
*élvezheti, nyilván
2011. aug. 28. 14:18
 40/105 anonim ***** válasza:
64%

" mert egy kiba*szott fogamzásgátlót sem tud fizetni amit főképp ő élvez!!!

Nem élvezi a szexet sok nő a tabletta miatt a pasi nem így van. "

Ne haragudj már, ez már nem a középkor, ahol a nő nem élezheti a szexet. Sajnálom, ha ilyen életed van, de hidd el, nem az a normális.

Kedves, van olyan nő akinek a fogamzásgátló tabletta hatására igen erős libidó csökkenése van és nem kívánja a szexet! Középkor ide vagy oda!

2011. aug. 28. 14:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!