Tényleg túl sokat költök?
tényleg csinálhatná magának a cigit, én is rengeteget spórolok azzal, hogy töltöm, és nem a bolti dobozosat szívom.
a sörből is vannak olcsóbb fajták, de egyébként sem kéne minden este innia, mert annak nem lesz jó vége. ne mutasson ilyen példát a gyereknek.
nem azt mondom, h mondjon le mindenről, de ha már ennyire vinnyog, akkor hozza ki olcsóbban.
Köszönöm a válaszokat!
Megpróbálom ezután pontosan vezetni a kiadásokat, mert szerintem szóban elmondva fel sem fogja, mire megy el a pénz.
Régebben még többet cigarettázott, megismerkedésünk előtt, ha választania kellett, hogy cigizik vagy eszik, akkor a cigi győzött (sajnos a szülei is ilyenek). Mióta együtt élünk (4 éve), visszafogja magát, de a pénzt még most sem tudja beosztani. Próbálom bevonni a kiadásokba, de elzárkózik, eddig azt mondta jó, ahogy én csinálom.
A cigiadagot fokozatosan csökkentsd le...
Hasznos tanácsként - sztm. vállald magadra a cigi "beszerzését" - azzal a feltétellel, hogy egyetlen doboz általa vásároltat sem akarsz meglátni, de mindig lesz a szekrényben, ha akar vehet abból...
Na most egy cigi ára 350-500ft/doboz...
...és lehet kapni külön filtert+dohányt is. Ha magad állítod össze cc. 100ft-ból kijön egy doboz...-és az életben nem veszi észre a különbséget.
Havi 1 óra munkával ~ 15ezer ft-ot spórolsz....
szerintem ez a csináld magad a cigit meg ne igyál annyi sört nem fogy menni mert megszokta már az izét a ciginek is meg a sörnek is és ideig óráig fog menni az olcsóbb sör meg a másmilyen cigi.tudom hogy sokféle sör van meg dohány is de a megszokás nagy úr.
mi is megvettük a kozelt mert olcsóbb de sz.ar az íze és lemondani nem fog róla.
ha nem saját maga akar változtatni akkor nem fog menni
de a legegyszerűbb add át teljesen a kasszát a párodnak mármint járjon ő boltba vegye a pelust kenyeret sört rendelje ő a csempét meg mindent. lehet hogy elhúzódik ez miatt az egész építkezés de hosszú távon te jársz jól.
nálunk könyv vásárlásra ment el a pénz néha 15000 is.
és reklamált hogy miért gagyi mustárt veszek miért nincs majonéz na mikor ő járt boltba "most nem veszünk nők lapját" mikor csak 200ft hetente na akkr már felfogta hogy én sem csak lézengek otthon igenis szervezés minden nap és hogy képes vagyok áttekerni az egész falut normális kenyérért meg szalámiért ami nem romlik meg 2nap múlva.
tényleg sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!