Hölgyeim! Melyik jön be jobban:az érzelgős vagy a macsós pasik?
Macsós.
Mint férfi mindenképpen ő.
Ugyanakkor mindig szenvedek, hogy nem ért meg engem.
Pl. macskanyávogásnak mondja a Don Quijote zenéit, amikre a legjobban lehetne bőgni meg ilyenek:)
De rájöttem, hogy pont azért imádom annyira, mert ő annyira de annyira nem nő.
Az érzelgős férfiakban mindig van egy kis feminim vonás.
Volt ilyen is, olyan is, de igazán szerelmes a macsósba voltam.
Amúgy a nők a 2 közt keresik az ideálisat, akármennyire is most nem írhattam ezt. A túl macsós rajtad kívül még 20 nőnek udvarol, a túl érzelgősbe meg nem lehet beleszeretni, annyira nőies.
Érzelmes a párom, nagyon rendes meg minden, de borzalmasan tutyimutyi, én hordom a nadrágot, pedig néha szeretnék "alul lenni" :D
Szóval ha megint választhatnék, most a macsót próbálnám ki :) 21/L
inkább legyen macsó.
volt olyan pasim, aki minden nap rózsával lepett meg, körbeszívezte az összes közösségi oldalt, mókusbogárnak, meg ilyen h.lyeségeknek becézett folyton, és az éjfél után-t, meg egyéb giccses zenéket linkelgetett ha rátört.
meg a legsziruposabb idézetekkel trakált...
ok, szép dolog ha valaki kimutatja az érzéseit, de ez sztem v.hol olyan "b.zis", ha ennyire :D
egy pasi legyen pasi :D
volt olyan pasim is, aki 3 hónap után mondta ki hogy szeret, akkor is azért, m v.min összevesztünk, és annak kapcsán.
de ezerszer többre értékeltem, mintha elcsépelten minden 20. másodpercben ismételgette volna.
meg ő nem az a rózsás-dalos típus, az volt az ajándékja egyszer pl. hogy elvitt motorozni (azelőtt még sosem voltam, és akartam).
úgyhogy nekem a macsó jobban bejön, hogy látom hogy más csajoknak is mennyire ő kéne, imádok küzdeni a konkurenciával, megmutatni, milyen jó nő vok.
lehet azért jön be az ilyen típus, mert ilyen vagyok nőben.
Macsós, bár ez elég tág fogalom.
De már csak abból kiindulva, hogy fogom a fejem mikor az ismerőseim a barátnőiknek szerelmes verseket, szerelmes nyálas dalokat és hasonlókat küldözgetnek facebookon. Ha az érzelgős ezt takarja, akkor inkább macsó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!