Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jegyeznéd el azt a lányt, aki nem annyira érzelgős, romantikus?
:) Gyere hozzám, jólvan? Na igyunk egy sört.
Jó csak poénkodok. Nem tudom. Te ismered, csak tudod, hogy mi az, amire vágyik.. Nemde? Egyébként, egy asztalnál ülve is előveheted a gyűrűt és megkérdezheted tőle, hogy hozzád megy e... Nem minden leánykérés nyálas!
Egy ebéd közbe menj ki valamiért és mikor vissza mész ess térdre és mondd neki "hozzám jössz?"
:-D
Kérdés mennyire vagány.Mert egy vagány dolgot is lehet romantikussá tenni.Pl.
-egy extrémsport közepette.
-Vagy ha poénosat szeretnél akkor írd rá reggel még előtte a Wc papírra h. "Hozzám jössz e feleségül".Szerintem ez inkább muris mint romantikus.
-Vagy írd a hűtőre,
-vagy hívd fel a melóhelyén és ha lehet hangosítsa ki a telóján és ott a többiek elött kérd meg a kezét.
ha nem nyálasat akarsz, sztem is inkább legyen kalandos, mint egyszerű. az extrémsportos ötlet király, vagy ha ennél kevésbé költségeset akarsz, rakj a postaládájába egy névtelen levelet, amire újságokból vágott betűkkel rakod ki a kérdést- mint a bűnözők fenyegetései
esetleg lehet bagatellszerű, például barkóbában ezt adod fel neki, és "mellesleg" hozzámjösz feleségül
Legyél kreatív és sok boldogságot kívánok nektek:)
Én hasonló vagyok, mint a barátnőd. Megőrülnék, ha valaki étteremben kérné meg a kezem v térdre borulna. A túrázós dolog jó. Pl vmi olyan helyen, ahol már voltatok és tudod, h tetszett neki. Ha van pénzetek, akkor hétvégi kiruccanás és egy kiadós szex után előhúzod a csomagból a gyűrűt, h ezt neki hoztad.
Olyan levelezős meg wc-papíros dolgot nem szeretnék, mert lealacsonyító. Szeretem, ha a párom a szemembe néz, mikor fontosat akar mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!