Milyen az érzelmes férfi, és milyen az érzelgős? Ezt hogy döntitek el?
Mivel fogalmi zavaraim szoktak lenni, pontosan nem tudom mi az érzelgős. Talán amikor eljátssza valaki eleinte, hogy nem kemény? Vagy mi?
Mindegy. Az viszont biztos, hogy én inkább azt a fickót preferálom aki néha elpityeredik, és nem azt, aki mindig kemény és rendíthetetlen. Ez utóbbi az én érzékeny lelkivilágomat úgysem érti meg.
Szerintem tehát egyénfüggő. Aki a macsókra bukik az tuti nem ért velem egyet.
szerintem az érzelmes az, amikor vki érzelemgazdag, kimutatja az érzelmeit, az érzelgős pedig az, amikor vki könnyen elérzékenyül...:)
nem zavaró számomra, mert inkább legyen vki ilyen, mint egy őrült, kőszívű, magánakvaló...:D
persze lehet, hogy egy férfinél néha jobb ha nem túl érzelgős, tehát azért kiálljon a nő mellett...de ha ez a kettő egy férfiban van, akkor no problém:)
ennyiiii:)
A kérdés az, hogy valakinek vannak-e érzelmei (amiket ismer, és felvállal), vagy az érzelmei _irányítják_.
Sírás nélkül is lehet valaki túlontúl lelkizős, vagy sértődős, az nem jó.
Bocs, az utóbbiról jutott eszembe, a bájkeverő egyik jelenete
http://www.youtube.com/watch?v=2qWpKFySLhY első 5perce
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!