Hölgyek, szeretitek az érzelgős férfiakat?
Azon férfiak, akik képesek elérzékenyülni egy vidám híren, vagy egy megható film jeleneten, és ha megbántották képes összetörni, ha öröm éri, tud nevetni.
Férfiak, akiket a belső tulajdonságok is érdekelnek, és inkább beszélgetnek az érzelmekről, mintsem az autóról.
Mert vannak ilyen jellemű férfiak, akik sok nő szerint nem férfiakat, mert a férfi, legyen férfi, erős, előremutató, mindig magabiztos ,…stb.
Talán rossz kifejezést használok, a női jellemvonásokkal rendelkező férfiak, találnak maguknak párt, társat, vagy magányos életre vannak ítélve azáltal, hogy a fentiekben leírt jellemzőkkel rendelkeznek.
Hát biztos jobban szeretjük őket mint azokat a tipikus hú de macsó állat maffiózó típusuakat..stb.
azért vannak határok azért egy átlagos filmen ne kezdjen már el bőgni a pasi sőtt szerintem nincs sok olyan film amin egy pasi is eltud érzékenyülni..stb.
Amelyik férfi a Casablancát vagy a Titanicot nem könnyezte meg, az egy b*nkó fatuskó.
Az érzelmes és az érzelgős között azért nagy különbség van.
Az érzelmeit kifejezni nem tudó ember -férfi vagy nő- nyomorék, a fejlődésben megrekedt.
Hogyha Te ilyen férfi vagy,Kedves Kérdező,akkor minden elismerésem a Tiéd!Ugyanis én még a mostani páromon kívül egy olyan férfival sem találkoztam,aki fel merte volna vállalni,vagy ki merte volna mondani a saját érzéseit,érzelmeit.Sajnos én csak olyan emberekbe botlottam bele a mostani kapcsolatom előtt,akik szabályosan álarcot ragasztottak magukra,csak hogy keményebbnek látszanak.
Illetve mostanában ismertem meg egy olyan hímneműt,aki határeset,de Ő sem mer megnyílni igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!