Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kire szoktátok kitölteni a...

Kire szoktátok kitölteni a stresszt?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy van más módszer is a levezetésére, de vegyünk egy olyan esetet, amikor nincs mód máshogy megnyugodni, mint valakire kiönteni a lelki szemetet.
2011. aug. 27. 18:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
a szüleim rám. én meg sírással töltöm le.
2011. aug. 27. 18:59
 2/12 anonim ***** válasza:

Néha szegény férjemre!:((

De mostmár igyekszem visszafogni magam!!!

2011. aug. 27. 19:00
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A C meghajtóra.
2011. aug. 27. 19:00
 4/12 anonim ***** válasza:
ÉN magamban sírok itthon. Egy szemét munkahelyen sok szemétkedő kollegával vagyok. Pletyka ,képmutatás és csak nők.
2011. aug. 27. 19:04
 5/12 anonim ***** válasza:
Egy ideig magamba folytottam, amig olyan betg nem lettem. Most futni járok, persze nem ilyen melegben.
2011. aug. 27. 19:04
 6/12 anonim ***** válasza:
Én feldolgozom. Nem is értem amikor valaki rám önti, hogy éppen mit tesz Van hogy egy órán át csak értelmezni akarom a mondatait, amitöl a másik csak idegesebb lesz, aztán felháborodik ettől, én meg azon hogy milyen alapon. Ez az egyetlen esett ha nem, amúgy feldolgozom. Amúgy is a dolgok "élve" boncolgatása a hobbim.
2011. aug. 27. 19:14
 7/12 anonim ***** válasza:
Én rendszerint kilyukasztom az ajtókat. Szerencsére szinte mindig idehaza borul ki a bili.
2011. aug. 27. 19:20
 8/12 anonim ***** válasza:

Senkire.Elmegyek otthonról haverokhoz,rokonokhoz.

Anyám meg apám ők rám. :S

Anyám rendszerint hozzám akar hágni valamit,le akarja verni a gépemet az asztalról(amit ráadásul a nagyszüleimtől kaptam),apám csak lelki terrort alkalmaz mostanába,mert nem nagyon bír velem meg,anyám mindig többet mutat magából,mint amennyi.

2011. aug. 27. 20:55
 9/12 ava87 ***** válasza:
Nekem nem kell hozzá konkrét személy, hogy levezessem a feszültségemet, elég, ha van hozzá közönség, míg én fel alá járkálva mondom a magamét. Öt perc múlva tök nyugis vagyok :)
2011. aug. 27. 21:35
 10/12 anonim ***** válasza:
Valamikor megőrülés határán voltam a sok stressztől, meg frusztrációtól. De megtanultam, hogyan szabaduljak meg tőle. Ma már egyszerűen nem tudom mit jelentenek ezek a fogalmak. A régi fájdalmak elmúltak, a lenyelt békák kiszabadultak és messze járnak már. Mindezt egy könyvnek köszönhetem, meg magamnak, hogy elolvastam és fel is bírtam fogni, mi van benne. Colin C. Tipping: Sorsfordító megboccsátás.
2011. aug. 27. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!