Egy két ember miért folytja el magában a szerelmet? Többi lent!
A páromon egyre jobban azt veszem észre és ez egyik napról a másikra történt hogy elfojtja magában a szerelmet amit érez irántam,tudom hogy szeret és szerelmes belém úgy ahogy én is ő beléje,nagyon szeretem és ezt ő is jól tudja hogy rám mindig számíthat és nem adtam neki arra okot hogy bizalmatlan legyen,teljes mértékben mellette állok mindenben,nagyon szeretem őt..
Nem értem miért fél...
Talán , ha megbeszélnéd vele....?
Az sosemjó, ah az egyik fél kinyilvánítja a szerelmét, a másik meg inkább elrejti.
Vmi miatt frusztrálja sztem. Ennek 101 oka lehet, ezt kellene megtudakolni tőle!
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:09
Nem akar róla beszélni,szerintem fél ettől az egésztől és ettől az érzéstől..
Biztos hogy nincs senkije ebben biztos vagyok,ez egy friss kapcsolat ami kb 4 hónapja tart,romantikus volt az egész,egyik nap meg teljesen meg változott irányomban és semmi okot nem adtam rá...egyik napra a másikra jött neki ez a kattanás,délután amikor beszéltünk minden rendben volt,este már úgy áll hozzám mint egy idegenhez...nem értem az egészet és tehetetlenül állok a dolgok előtt
Ez miben nyilvánul meg?
Lehet, hogy vannak régi sebei, vagy alapból bizalmatlan. Sajnos ha egy nőnek nincs helyén az önbizalma, nem biztos hogy túl jó hatással van rá az a sok gyönyörű lány/nő, aki mászkál az utcákon. Néha már én is azt hiszem, jobb lett volna soha nem engedni szabadjára az érzéseimet. De persze nagy mértékben függ tőled, mennyire tud felszabadulni a szerelemre. Ha minden körülmények közt felvállalod őt, ha akkor is királynőként bánsz vele, ha más jó nő is van a közelben, ki fog virulni, hidd el.
Egy nőnek a legnagyobb elismerés az, ha előtérbe helyezik más nővel szemben nyilvánosan is.
Úgyhogy ne habozz kitenni róla néhány fotót az iviv/facebook oldaladra sem, és írd alá: szerelmem.
Hidd el, az ilyesmi csodákra képes. Innen tudni fogja, hogy bárki aki megkörnyékezne téged, ezzel a kiírással fog szembesülni.
Ha ennek az ellenkezőjét akarod elérni, akkor nehogy beállítsd hogy kapcsolatban vagy, ki ne tegyél róla 1 fotót se, ellenben jelölj be mindenféle bombanőt ismerősnek, esetleg írj néhány elismerő kommentet a fenekük alá (ami ott virít a profiloldalukon), nyilvános helyen beszélj vele úgy, mint a kutyával vagy legalábbis engedd el a kezét és tégy úgy, mintha nem is ismernéd, majd beszélgess minden más nővel, csak vele ne...:)))
Higyj nekem, semmi nem tud olyan megnyugtató lenni egy nő számára, mint ha a nyilvánosság előtt felvállalják. Van egy pont, amikor ez már nem helyettesíthető az otthoni puszikkal, ölelésekkel. Persze azok is nagyon-nagyon fontosak.
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:20
Én felvállalom imádom és büszke vagyok rá,szeretem meg őrülök érte és ezt ő is jól tudja...
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:20
Hát többek közt abban hogy távolság tartó lett velem és ez a beszélgetésekben is meg nyilvánul...
Már nem olyan közvetlen velem mint szokott,de ez tényleg úgy történt hogy délután még minden rendben volt,este meg már mint akit most lát elsőre,kb azt a benyomást keltette..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!