Miért én keljek a szomszéd gyerekére?
Társasházban élek, gyakran cserélődnek a szomszédok, így nem igazán ismerem őket. Valószínűleg valamelyikük szülhetett, mert néhány napja minden hajnalban csecsemősírásra ébredek, néha éjjel is. Közel lehet az ablak, mert olyan, mintha a másik szobából jönne.
Megértem, hogy csecsemő és sír, de nem szeretnék más gyereke miatt virrasztani, a kialvatlanságot a saját gyerekemnek tartogatom majd.
Éjjel végre lehűlt egy kicsit az idő, későn is feküdtem, gondolván szombat délelőtt jól kialszom magam. Hát nem, hatkor elkezdett sírni a baba. Vagy 10 percig nem is hallottam az anya hangját, vagy azt várták, hogy abbahagyja, vagy nem hallotta volna?
Mivel vasbeton az épületszerkezet, csalókán vezeti a hangot, füllel nem tudom megállapítani az irányt, így bekopogni se tudok hova. Ha sikerülne is kideríteni, mit lehet ilyenkor mondani? (Mondjuk egy hálóablak becsukás sokat segítene...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!