Hogyan szoktatátok felhúzni/ bosszút állni a testvéreden?
talán kicsit dedós ként hangzik egy igy, de nagyon rühellem a testvérem, és bosszantani akarom. mert ő is mindig azt szokta. ötletek??
és nem arra vagyok kiváncsi hogy: "jaj ő a testvéred békülj kivele ' stb... köszi.
én:15/L
Ő: 17/L
Mi általában kegyetlenül összevertük egymást, amíg anya mérges nem lett, hogy nem hallja a tévét tőlünk. :D
De mára jól összebarátkoztunk és nagyon szeretjük egymást. :)
20L (18F)
nem verekedésre gondoltam.:)
mert abbol is csak én jönnék ki sz*rul mint általában..:/
Itt is volt már ilyen kérdés,próbálj utána nézni!
Eltűnt ruha, vizes cipő,fogkrémjébe csípős,enyhén sós üdítő,mikor randira menne költözz be a fürdőbe, hangos zene amit ő nem szeret
hmmm nemrossz.nemrossz.;ddd
jöhetnek még válaszok.:$
kö.csög sz.ar alak vagy.:D nekem is 2 évvel fiatalabb a húgom, és folyton bosszant, utasítgat, mintha ő lenne a nagy nővér. és rühellem hogy ezt csinálja, de őt nem. sőt, szeretem:) attól független hogy szerintem ezt soha az életben még nem mutattam ki se ő, se senki felé.
legutolsó mocsok dolognak tartom amit te leírsz. bujj már el.:) és igen dedós. de nem mondom hogy békülj ki vele;)
mert Ő jobb testvért érdemel.
oké az ember szokott ilyeneket gondolni, de nem kürtöli világgá hülyegyerek.
kicsit erősen fogalmaztam meg, de ezt gondolom.
Kezd el folyamatosan jó hangosan hallgatni VV Zsófi - Rágógumi c. számát.
Szerintem fél óránál nem bírja tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!