Lehet esélyem egy ilyen fiatal nővel szemben?
Igen, tudom. Miért te már átestél rajta?
Sajnálom,őszintén.
Szerintem nem a kor a lényeg, hanem hogy adott egy férfi, akinek párja van, és te kívülről próbálod megítélni, hogy az a kapcsolat működik-e, és mivel úgy látod, nincsen meg közöttük az összhang, már feljogosítva érzed magad, hogy bepróbálkozz nála.
Bárhogy is végződik a dolog, sehogy sem fogsz belőle jól kijönni. Hiszen ha bepróbálkozol, de elhajt, az gáz; de ha sikerül, akkor sem túl szerencsés egy olyan férfival összejönni, akit egy másik nő bármikor elhódít az aktuális párjától. Nem leszel mellette nyugodt, ez biztos. Akkor meg minek?
Szerintem ne avatkozz bele az ő kapcsolatukba. Igen te jobban illenél hozzá, de abba belegondoltál, hogy azért van neki 20 éves barátnője mert:
-nem akar komoly kapcsolatot
-nem akar házasodni
-nem akar gyereket
-link, lusta, önző
-gyerekes
-puhap*öcs
-sza*rjankó, akik félnek az érettebb nőktől, inkább a fiatal lányokat hülyítik h ők a macsó pasik...stb.
Általában ezek az okok ha egy idősebb férfi kislányt választ. Írtad h nincsenek egy hullámhosszon, ezért tuti hogy ez van.
Én a pasival is óvatos lennék, nem egy érett személyiség lehet.
Keress érettebb férfit, nem olyat aki tinilányokkal jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!