Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet esélyem egy ilyen...

Lehet esélyem egy ilyen fiatal nővel szemben?

Figyelt kérdés
tetszik egy 38-40 körüli férfi, de van egy 22 éves barátnője. Lehet esélyem, egy ilyen fiatal nővel szemben? Én 34 vagyok. A másik, hogy mit ehet egy 20 évvel fiatalabb nőben? Láttam már őket együtt és nem igazán vannak egy hullámhosszon.
2011. aug. 26. 14:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
27%

Igen, tudom. Miért te már átestél rajta?

Sajnálom,őszintén.

2011. aug. 26. 15:40
 12/16 anonim ***** válasza:
42%
Tipikus önző, öregedő nő. Azt hiszi, hogy csak mert a férfi nem a saját korosztályából válogat, neki már joga van megmondani, hogy jó -e a kapcsolatuk vagy sem, és belerondítani. Pfujj, mennyi ilyen harmincas-negyvenes van! De ezek huszonévesek kapcsolataiba is belerondítanak, szomorú, amikor egy harmincas nő fut egy huszonéves srác után.
2011. aug. 26. 15:46
 13/16 anonim ***** válasza:
74%
mit képzelsz te magadról, mégis? hol számít az, hogy hány éves a barátnője? a lényeg, hogy van neki!! állítsd le magad. r....c
2011. aug. 26. 16:38
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem a kor a lényeg, hanem hogy adott egy férfi, akinek párja van, és te kívülről próbálod megítélni, hogy az a kapcsolat működik-e, és mivel úgy látod, nincsen meg közöttük az összhang, már feljogosítva érzed magad, hogy bepróbálkozz nála.

Bárhogy is végződik a dolog, sehogy sem fogsz belőle jól kijönni. Hiszen ha bepróbálkozol, de elhajt, az gáz; de ha sikerül, akkor sem túl szerencsés egy olyan férfival összejönni, akit egy másik nő bármikor elhódít az aktuális párjától. Nem leszel mellette nyugodt, ez biztos. Akkor meg minek?

2011. aug. 26. 17:49
 15/16 anonim ***** válasza:
De ha a te pasid egy 20 éves lány akarná elvenni, akkor milyen aljas kis rüfke lenne. Ha vele van valószínűleg meg van rá az oka.A párom 38 és hozzáteszem sok 34 éves nő öregnek tűnik mellette.Szerintem, ha mégse illenek össze, majd szétmennek, és ha akkor se lesz még senkid, akkor próbálkozz, vagy néz más pasi után.
2011. aug. 26. 19:36
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ne avatkozz bele az ő kapcsolatukba. Igen te jobban illenél hozzá, de abba belegondoltál, hogy azért van neki 20 éves barátnője mert:

-nem akar komoly kapcsolatot

-nem akar házasodni

-nem akar gyereket

-link, lusta, önző

-gyerekes

-puhap*öcs

-sza*rjankó, akik félnek az érettebb nőktől, inkább a fiatal lányokat hülyítik h ők a macsó pasik...stb.

Általában ezek az okok ha egy idősebb férfi kislányt választ. Írtad h nincsenek egy hullámhosszon, ezért tuti hogy ez van.

Én a pasival is óvatos lennék, nem egy érett személyiség lehet.

Keress érettebb férfit, nem olyat aki tinilányokkal jár.

2011. aug. 28. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!