Lehet esélyem egy ilyen fiatal nővel szemben?
Nincs esélyed, mert már van barátnője.
Miért jobb a fiatal barátnő? Költői ugye?
Próba szerencse!!
Hogy mit eszik benne hát azt, hogy fiatal...
Nem sok. A férfinek már van párja.
Attól, hogy egy nő fiatal még ugyanúgy felnőtt ember. Gyerekes pedig inkább te vagy, hogy egy meglévő kapcsolatba akarsz belefúrni.
Nem azt a kérdés, hogy hány éves a barátnője. Az a lényeg, hogy van barátnője, nem szabad. Felebarátod házastársát ne kívánd, mégha nem is házasodtak még össze, akkor se...
Amúgy pedig gondolj egyrészt arra, hogy ha elcsábítod, más ugyanígy fogja elcsábítani tőled, még lehet hogy valami 20 éves ha a zsenge husi jobban bejön neki...De ha neked jó az, hogy te is csak egy rövidke ideig leszel vele, akkor hát kezd el a csatát a 22 évessel. (Az a csaj se teljesen normális, hogy annyival idősebb hapsival kezd, szóval kb agyilag mindketten ugyanott vagytok.)
Másrészt azon sem árt elgondolkodni, hogy ha egy 20 évvel fiatalabb csajjal van, akkor miféle ürge lehet... Nem túl felnőtt, hiába néz ki annak és viselkedik úgy, agyilag valami nem stimmel nála se. Vagy valami korábbi defektjét hiányát kompenzálja most libuskákkal. Tetszik neked az ilyen, komolyan?
Kapuzárási pánikról hallottál már? Egy fiatal kislány pár tízezrestől/néhány szép ígérettől beszédül az ágyába, sokkal olcsóbb, mint egy új, menő sportkocsit venni, haverok előtt viszont ugyanúgy lehet vele dicsekedni.
Mindazonáltal ne piszkálj bele senki kapcsolatába, mi ez az új módi, hogy nők egymás sarkát tapossák, hogy a foglalt férfiak ágyába befekhessenek? Erkölcsök, egymás tisztelete, vagy legalább önmagunké, már nem "divat"?
Azért elég előítéletesek vagytok. Én 22 éves múltam, lassan 23vagyok, de nekem csak a 40 körüli férfiak tetszenek. Egyáltalán nem a pénzen múlik ez,nekem nem kell senkié, azért tanulok és dolgozom, hogy legyen sajátom, nem szorulok senkire anyagilag.Egyszerűen csak ezzel a korosztállyal érzem magam boldognak.
Szóval egyáltalán nem biztos, hogy a kiszemelt férfi barátnője a pénzért vagy egyéb anyagi indíttatásból van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!