Mit csináljak? A párom elszórja az összes pénzt.
Szóval az a problémám,hogy az élettársam -habár az átlagnál jobban keres-állandóan elszórja az összes pénzt.Kifizeti a számlákat,szerencsére arra kínosan ügyel,hogy minden csekket időben befizessen,a fennmaradó összeget viszont elszórja.Állandóan étteremben ebédel,vagy minimum vesz egy gyrost,megiszik napi 10 kávét a benzinkúton,vesz egy halom kaparós sorsjegyet stb...Van hogy velem is pl elmegyünk valahova,és hiába mondom,hogy nem vagyok éhes,erősködik,hogy de menjünk be ide vagy oda enni.Állandóan meghívja a kollegáit sörre vagy kávéra...Szóval MINDEN pénzt elkölt,hónapról hónapra élünk,hónap végére már szinte egy fillérünk sincs.Nagyon zavar.Én már próbáltam vele finoman beszélni,de az a baj,hogy mivel én még egyetemre járok,nagyon kicsi a jövedelmem,mert csak részmunkaidőben dolgozok,ő ebből nem is fogad el tőlem egy fillért sem,ez a pénz arra elég,hogy megvegyem a saját bérletemet meg egyéb apróságokat amire szükségem van.Nem tudom,hogy téríthetném észhez,mert állandóan panaszkodik,hogy nincs pénz,nincs pénz,ami tudom,hogy nagyon rossz,de őt nem lehet sajnálni mert csak a saját hibája.A számlák kifizetése és a kaja vásárlás után marad kb. 100 ezer forintja ,amit szó szerint kidob az ablakon.És annak ellenére,hogy sokat keres már évek óta,a kocsi lassan darabokra esik,még vizsga sincs rajta,nyaralni sem járunk,semmi...Megőrülök ettől a helyzettől,de az a baj,hogy nem nagyon nyithatom ki a számat,mert igazából ő tart el mindkettőnket...Csak a falra tudnék mászni,amikor nekiáll panaszkodni,hogy anyagi gondok így meg úgy...
Ja és még hozzátenném,hogy nem k**vázásra költi,mert mindig engem kér meg ,hogy nézzem meg a számláját,és látom,hogy mikre vesz le pénzt,meg ilyen téren ezer százalékig megbízom benne...Mit tehetnék?
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!