Elmondaná valaki, hogy miért érdemes élni?
Na látod! Ha a futás jól esik, akkor csináld. A testednek és a lelkednek is jót tesz.
De miközben futsz, ne rágódj az általad generált problémákon. Kapcsolj ki, és élvezd, ahogy méterről méterre karcsósodsz.
Az élet is ilyen: apró lépésekből áll, de nem mindegy,milyen lelkiállapotban tesszük meg ezeket. Ha boldog vagy legbelül, akkor még egy foghúzás sem olyan szörnyű.
Régen iszonyat sokat tudtam hisztizni, ha pl reggel esett az eső, én meg full hajkoronával indultam a suliba. Anyum erre azt mondta: ha vered magad a földhöz, akkor is szakadni fog. De akkor is, ha mosolyogsz. És mosolyogni jobb.
Köszönöm!
és Neked is: A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:46
Bár én is így látnám magam...
Ha elolvastad a Csernust, szeretném, ha majd leírnád, mit szűrsz le belőle tanulságnak.
Célszerű, ha olvasás közben jelölgeted azokat a gondolatokat, melyek tetszenek neked. Ha elolvastad, szeretném, ha megosztanád velem a Neked legjobban tetszőt. Akkor mejd én is elárulom, melyik az, amelyik nekem a legjobban tetszik :)
Olyankor próbálok nem gondolni semmire.
Bár nekem is ilyen anyukám lenne...
Az enyém mindig úgy próbál segíteni, h neki legyen jó. Azt hiszi, h nekem az a jó, ami neki.
(Te beteg vagy, nem szerethetsz lányt, ez nem normális élet, nem lehet majd unokánk, mit szólnak majd a szomszédok, rokonok???... Tudom, h nem normális, de tehetek ellene? NEM. Mondtam nekik, h ha szerintük gyógyitható,akk vigyenek orvoshoz és én is boldog leszek,ha kigyógyitják azt, h a Nők vonzonak... azt mondta a pszihológus, h éljek úgy ah nekem jó, ne figyeljek rájuk, hisz ők sem azt nézik, h nekem jó legyen, ink maguknak.
Mindent megadunk és mégsem jó. (igen, mindent plusz 2o évig lelki terrort is) Nem értem, h miért hiszik azt,h ha megadnak mindent, az elég. Ink ettem volna 2o évig száraz kenyeret, mint ilyen körülmények között,de agresszivitásban...
Ja, és nemrég ért véget egy hosszú kapcsolatom egy Nővel, akit még mindig nagyon szeretek, ez is ront a helyzetemen.:(
Sok időre szeretek meg valakit, de nehezen is tudom elengedni, pedig én akartam, h vége legyen.
Az első szerelmem után is 4 évig szenvedtem.
Te is tudod, hogy kinyírod magad ezzel a sok felesleges szenvedéssel, meg önmarcangolással.
Ha menni akar, akkor menjen. Inkább hagyjon el, minthogy becsapjon a kapcsolatunk alatt (ld. megcsaljon).
Inkább élek egyedül, de legalább nem hazudik nekem senki.
Tudom, és igazad van.:(
Így próbálom én is vigasztalni magam, h akkor inkább egyedül...de nem könnyű.
Látom Neked priviben nem lehet írni, de benézel még majd ide? Hisz írtad, h majd írjak, miután elolvasom a könyvet...
Jó érzés, nagyon, h próbálsz segíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!