Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondaná valaki, hogy miért...

Elmondaná valaki, hogy miért érdemes élni?

Figyelt kérdés
Nekem már nincs kedvem élni, nem látom értelmét. Jobb lenne nem lenni.:(
2011. aug. 26. 09:06
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:
A nap végére meg annyira elgyengülök, h még az öngyilkosság is megfordul a fejemben.
2011. aug. 26. 10:33
 32/49 anonim ***** válasza:

Tehát ha ez mind teljesülne, akkor boldog lennél?

A helyzet az, hogy a boldogság nem jön "csak úgy". Vagyis jön, de nem Neked, és nem nekem. És nem a nagytöbbségnek.

A boldoságért k..vára meg kell harcolni. Tenni kell érte tudatosan. Manapság sajnos semmit nem kapunk ingyen, "fáradozás nékül".

Azt mondod, a közeli barátnők nem jó barátnők. Nem kell velük barátkoznod. Válassz másokat, kezdeményezz beszélgetést. Igen, ez először nehéz, de a cél (itt: boldogság) meg kell tenni. Nem fogják leharapni a fejed, ha odamész egy csapathoz, akik látszólag szimpatikusak neked. Benne van az is a pakliban, hogy elutasítanak. Na és? Legalább úgy felszel le este, hogy te megtetted ami tőled tellett. De az is lehet, hogy szerzel egy csomó jó barátot.

Azt mondod, szeretnél egy barátnőt, akit szerethetsz, és aki viszontszeret. Nem akarlak elkeseríteni, de ezért is nagyon keményen meg kell dolgozni. Sőt! Egy kapcsolatért nem csak addig kell küzdeni, amíg össze nem jön, hanem az után is. Azért, hogy megtartsuk magunk mellett, hogy jól érezze magát velünk. 6éve párkapcsolatban élek, hidd el, amikor hullafáradtan hazaérek az irodából, nagyon nincsen erőm kedvesnek lenni, a kedvében járni. De muszáj mindezt megtennem, mert ő hozzám jött haza, nem egy mogorva valakihez.

Te meg még könnyebb helyzetben is vagy, mint én voltam, ugyanis 10 évvel ezelőtt, mikor én 15 voltam, hol volt Facebook? Ha félsz a személyes kezdeményezéstől, teheted mindezt anonim módon. Ott vannak pl a chatszobák. De te ezeket a fórumokat úgyis jobban ismered, mint én. Keress egy olyan online közösséget, ami a te érdeklődésednek megfelel.

2011. aug. 26. 10:36
 33/49 anonim ***** válasza:

en mar leirtam, hogy mit kellene tenned:

...minden nap egy lehetoseg

...segits Magadon, az Isten is megsegit

...ep testben ep lelek

Kezdhetned a sporttal mondjuk... Tuzz ki egy 1 honapos sportolast celul. A legjobb lenne egesz testes, de ha a futas tetszik, akkor legyen az. heti 3 * 30-40 perc.

Csinalj egy tablazatot es ha tul vagy az edzesen, akkor X-eld ki azt a napot! Ez a papir legyen mindig szem elott. Olyan jol fog esni, mint a csoda.

Aztan az elso honap vegen eldontod, hogy utana bevallalsz e kovetkezo honapot v. sem?

Egyetertek az elottem szoloval. Ne nyavalyogj, "just do it"...

2011. aug. 26. 10:41
 34/49 A kérdező kommentje:

Köszönöm, h próbálsz segíteni.

Letöltöttem a könyvet is, már kezdem is olvasni.

2011. aug. 26. 10:41
 35/49 anonim ***** válasza:

Szia!

Ismered Eckhart Tolle - A most hatalma című könyvét?

[link]

vagy hangoskönyvként:

[link]

[link]

[link]

2011. aug. 26. 10:42
 36/49 A kérdező kommentje:
3 hete futni járok, napi 30 percet, igaz, ez jól esik.
2011. aug. 26. 10:44
 37/49 A kérdező kommentje:

Szia!

Nem ismerem, de megpróbálom megszerezni ezt is.

Remélem, h neten meg lehet találni.

2011. aug. 26. 10:45
 38/49 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ari lány vagy !! :) fel a fejjel (egy bi lány ::)
2011. aug. 26. 10:46
 39/49 A kérdező kommentje:
De, hülye vagyok.:S a link...
2011. aug. 26. 10:46
 40/49 anonim ***** válasza:

Nem kell keresned, belinkeltem ;-)

Szerintem megadja a választ az eredeti kérdésedre. Remélem, hasznos lesz számodra.

2011. aug. 26. 10:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!