Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondaná valaki, hogy miért...

Elmondaná valaki, hogy miért érdemes élni?

Figyelt kérdés
Nekem már nincs kedvem élni, nem látom értelmét. Jobb lenne nem lenni.:(
2011. aug. 26. 09:06
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
Biztos nem egyszerű neked, a családi hátteredből meg a környezetedből kiindulva, de ne rinyálj már hogy nem akarsz élni stb... Sokan betegen küzdenek az életért, Te meg olyan dolgokon rinyálsz amin lehet változtatni. Ha csúnyának érzed magad akkor apró trükkökkel amik sok pénzbe se kerülnek kezd el magad kicsinosítani, foglald le magad. Ha nincs baráti társaságod akkor a sok időt ami magadra van fejleszd magad. Olvass, tanulj, akármi és ne ezen agyalj mert jobban belehúzod magad ebbe a sz@r állapotba.
2011. aug. 26. 10:10
 22/49 anonim ***** válasza:
Csak egy kérdésemre válaszolj, légyszi: Mi tenne téged boldoggá? Mi kéne ahhoz, hogy azt mondd: boldog vagyok?
2011. aug. 26. 10:16
 23/49 A kérdező kommentje:

Vannak barátaim, csak Velük sem érzem magam jól. Hisz nemrég pl. volt egy eset, h a társaságunkból 2 legjobb barátnő...egyik egyik nap felhívott és panaszkodott a másikra, másnap a másik lemondta... milyen barátnő az ilyen? és hogyan bízzak meg az ilyenekben?

Van egy jó barátnőm, de ő messze lakik, cs néha besz telón, de az nem elég.

2011. aug. 26. 10:19
 24/49 A kérdező kommentje:

Egy társ (Nő), akit szeretnék, és Ő is engem, de csak engem, és megbízhatnék benne...

De, ez is manapság elég ritkaság.

2011. aug. 26. 10:21
 25/49 anonim ***** válasza:
Menj fel randi oldalakra és keresgélj. biztos találsz valami Nőt magadnak
2011. aug. 26. 10:22
 26/49 A kérdező kommentje:

Mindig irigykedem az olyan csajokra akik gyönyörűek...én bármit tennék, akkor sem lennék olyan, hisz olyan az alakom amin alapjában nem lehet változtatni (x láb, pici mell...)

Igy meg rossz, m nem tudok olyan emberrel lenni, aki tetszik,gyönyörű, m tudom, h szebb ember illik hozzá.:(

Tudom, h nem minden a szépségen múlik, de akkor is... folyton aggódnék, h mi lesz ha talál mást, egy szebbet.:(

2011. aug. 26. 10:23
 27/49 A kérdező kommentje:
Ha találnék is olyan társat...de kétlem... akkor sem lehetnék igazán boldog, m nem normális dolog, elitéli a világ, a szüleim. Akk meg hogyan legyek boldog, ha a szüleim miattam boldogtalanok?
2011. aug. 26. 10:26
 28/49 anonim ***** válasza:
szánalmas már ez a rinya tényleg... ha nem tetszel magadnak akkor tegyél érte hogy jobb legyél. ha meg csak ennyire futja hogy nyavalyogsz akkor érd be olyan Nővel aki nem topmodell, de hozzád illik.
 29/49 A kérdező kommentje:
Látszik, h nem vagyok e világra való...semmi sem jó nekem.:(
 30/49 A kérdező kommentje:
Tudom, h szánalmas.:(
2011. aug. 26. 10:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!