Milyen embernek tartod magad?
Hogy milyen vagyok?Állandó kettőséget élek meg.
Abszolút a Hold határozza meg, miként látom magam,vagyis amilyen a közérzetem...
Jobb napokon,NŐNEK érzem magam.Olyannak, aki szexisnek-kívánatosnak,szépnek látja magát kívül, belül pedig értelmesnek,érettnek,olykor gyermetegnek,vidámnak,boldognak. Ez néha mutatkozik azon, hogy mosolygok az utcán,lerí rólam a pozitív egyéniségem, az emberek is szépnek látnak. Ilyenkor minden érdekel, mindent jól fogok fel, tudom, hogy mindenre van megoldás.
Rossz napokon pedig egyáltalán nem érzem magam nőnek.Rondának látom magam,feleslegesnek érzem magam és magányosnak, ilyenkor csak azt várom, hogy múljon gyorsabban az idő.
A köztes időben pedig akár óránként is változok :-)
Alapvetően egy érzékeny embernek tartom magam, akinek mindenről van véleménye, aki mindenhez hozzá tud szólni, de semminek sem a mestere,de egyszer szeretne valamiből profi lenni. Olyan vagyok, aki teljesen sosem nyílik meg mások előtt, ez nem félelemből fakad, csak szerintem felesleges lenne. Próbálok bízni az emberekben, de nem reménykedem annyira.
Hm:)
A párom azt szokta mondani rólam: szép, okos, kedves, ügyes, aranyos, segítőkész, jószívű s szerény :D ezeket gyorsan egymás után...
Nagyjából úgy érzem így van. Általában segítek azoknak akikre tudom, hogy én is számíthatok, de előfordul, hogy olyannak is akitől tudom, nem várhatok semmit. Jószívű vagyok, a párom szerint szeretek k.bszni magammal:) Érdekelnek az emberek, pszichológusnak tanulok.
Néha türelmetlen vagyok, az igazságtalanságot és a hazugságot megvetem, ilyen helyzetekben robban az agyam. Néha kisebbrendűségi érzésem van, mert 21 évesen 16-nak néznek és ez néha bosszantó...
Kicsit rendetlen is vagyok, de mindig abban bízom, hogy a saját lakásomban majd máshogyan lesz...
Szeretek nevetni és meghalnék, ha olyan emberek között kellene élnem, akik sznobok.
A nevetés számomra lételem...
nem érzem magam jó embernek de szeretemn magam.
könyen ideges leszek és megverem aki idegesit vagy az osztály előtt be égetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!