Milyen embernek tartod magad?
: ma 23:41
Részemről nincs jelentősége a dolognak...
Más is így van ezzel?
Egy homo sapiens sapiensnek. Na jó.
Egy békeszerető embernek, aki egy kicsit visszahúzódó, de ha nagyon felbosszantják, akkor tátott szájjal bámulnak, mert ezt nem nézték volna ki belőle. Romantikus lelkű.
Senki sem felesleges!
Én vagyok az optimista. (Bár így nem vagyok túl hiteles! :))
Na, kezdjünk bele.
Legtöbbször őszinte vagyok (ritkán 1-2 kisebb füllentés). Bárki felé könnyedén meg tudok nyílni, barátkozó típus vagyok. Szeretem a társaságot, szinte lételemem, viszont ha nincs meg a napi 1 órám, amit csak magamban, magányosan töltök, akkor könnyen kijövök a sodromból. Nyugodt lélek vagyok, de ha felidegesítenek, akkor Isten se állít meg. Mindig menni akarok valahová, nem szeretek itthon ülni. Kevés dologtól félek. Mindig meghallgatom mások véleményét is, de legtöbbször makacs és önfejű vagyok. Az egyetlen, akire igazán hallgatok és tud rám hatni, az a párom. Sosem tervezek előre, mindig az élet hozza, hogy mit fogok tenni; ezzel szemben előrelátó vagyok (értsd: sosem tervezem el, hogy holnaptól ezt meg azt csinálok, viszont tudom, hogy ha megcsinálok/nem csinálok meg valamit, annak következményei lehetnek). Szeretem, ha feszül bennem az adrenalin, kalandvágyó típus vagyok. Fogékony vagyok az új dolgokra, könnyen tanulok. A jövőbe tekintve optimista és pesszimista is vagyok egyaránt. Boldog vagyok, hogy élek, és olyanok vesznek körbe akiket szeretek.
Most egy kicsit megnőtt a hasam, és épp azon dolgozok, hogy leadjam. Nagyon céltudatos vagyok, 1 hónap alatt 8 cm-t sikerült leadnom. Összességében ennyi, azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!