Ennyire nem életrevaló a párom? Hogyan győzzem meg, hogy változtasson ezen az elképzelésén?
Én vagyok, aki a linket küldte.
Igen is ki kell próbálniuk kettesben! Hiszen még fiatalok, nem maradhatnak burokban! A lányoknak különösen gyorsan ketyeg a biológiai órájuk, nem hiszem, hogy van ideje a szülőkkel együtt élni és aztán derül ki, hogy kettesben nem is tudnak.
Annak ellenére írom ezt, hogy igaz, hogy külön lakásban élek a férjemmel, de a jövőben szeretnék visszaköltözni a szülői házamba, ami 400 m2 és külön bejáróval külön lakrészünk lenne az alsó szinten, felül meg még a tesóm is ott lenne ugyancsak külön bejárattal (akár mint egy társasház). Csak sajnos a férjem nagyon idegenkedik a dologtól. :(
De arra mindenképp kell nekik a különköltözés, hogy megismerjék a "FELNŐTT" életet. Amíg egy háztartásban élnek bmelyik szülővel, addig ez képtelenség lesz.
én kényszerből ugyan, de 8 éve együtt élek az anyóssal, egy családi házban két külön szinten
eleinte jó megoldásnak tűnt, mára már úgy megbántam , mint a kutya, amelyik hetet kölykezett
ne kövesd el te is ezt a hibát
tarts ki az álláspontod mellett, és ha a mamit választja, akkor menjen, te meg majd találsz egy olyan pasit aki veled akar együtt élni, nem anyukájával
13:16!!!!
Gusztustalan, ahogy azonnal a női nemet bántod!!!
Az én férjem inkább fizeti a 150.000-es hitelét, ahelyett, hogy a családi házamba költöznénk. (Én írtam a társasházasat.)
Mert, hogy ő magának akarja megteremteni!!!!!
Ennyit a Te női bántásodról.
Ez fontosabb a férjemnek, mint, hogy kényelmesebben éljünk hitel nélkül, jobb nyaralással, és a gyermekünk jobb életbe indításával. Mert ugye amire most fizet, azt bérbe is adhatnánk, ahol később az egyik gyermekünk elkezdhetné az életét.
Szóval jó lenne, ha befejeznéd!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!