Hogyan tudnám a páromat megleckéztetni, hogy ideje, hogy változtasson?!?!
De egy hangyányit túldramatizálod,tényleg nem szép dolog,de azért nem dől össze a világ.
Azért megértem.
És mivan ha mondja? Talán te még életedben nem káromkodtál?
Jól teszi am. Még mellé mehetne is a Büdös isten is.
18/F
Hát az enyémnek is ki- kiszalad a száján, nem velem kapcsolatban. (pl ha nem indul a kocsi)
Az én fülemet így is nagyon bántja a dolog. Van amikor viccesen a szájára csapok, vagy mondom neki, hogy ki fogom mosni a szádat szappannal, vagy süketséget imitálok, de akkor jó fél óráig semmit nem hallok meg.
Szerencsére ő észre veszi magát, és hetekig nem használja ezt a kifejezést.
Én nem érzem magam hülyének kedves válaszoló.
Azt nem írta,hogy azt mondja ku..rva..anyád,csak azt anyád.
Még nagyim is mondta nekem régen,hogy anyád pi..csáját,de csak viccből és a saját lányáról volt szó.
A páromnak is kicsúszik néha a száján,de nem dől össze a világ.
Sajnos olyan világban élünk,hogy ez már megszokott és ha a férje mindíg hallja a környezetében lévőktől akarva akaratlan is ráragad.
Azért emiatt nem kell sírni.Vannak sokkal nagyobb problémák is sajnos.
Mondjuk ha emiatt nem fog működni a szex...
20:49 es vagyok!
Mégegyszer hangsúlyozom, hogy nem rám használja ezt a kifejezést! Csak méreg kötőszóként, és csakis tárgyakra!!!!
Sziasztok!
Bocsi, ha nem értitek, de nem akartam ez miatt kitiltatni magamat.
Azt mondja a párom, hogy kurv@anyám és már sajnos rám is, hogy k. vagyok, sőt a 10 éves fiamra, Akit kiskorától nevel mondja néha, hogy hülyegyerek sajnos!!! Az Istent is szokta szidni, pedig vallásos vagyok és állítólag Ő is az.
Ha nem indul a kocsi, vezetés közben, tárgyakra mondaná, azt mondanám, hogy egészségére!
Engem nagyon bánt, hogy rám és Édesanyámra, fiacskámra és az Istenre használja!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!