Barátnőm 1-1,5 havonta elszív egy cigit és ez engem zavar. Tudok tenni valamit?
Felesleges itt feltenni a kérdést, mert itt senki nem fogja átérezni a problémádat, csak elmondják a te szempontodból jelentéktelen véleményüket. Ezt neked kell lerendezned. Ha én lennék ilyen helyzetben, akkor az elkerülés taktikáját választanám, azaz ha bagózik, akkor fognám magam és hazamennék, mondván nem kívánok hamutartóval csókolózni, majd találkozunk ha fürdött, fogat mosott.
Vagy bejön, vagy nem. Egy biztos: őt nem érdekli, hogy téged ez zavar, és ez elmond valamit arról, mennyire is tisztel téged.
Hmm én egyszer vettem egy doboz cigit mikor bevásárolni voltunk tesómmal meg anyukámmal. Én egy-kettő elszívtam de hát nem volt nagy szám. Anyukám pár hetente elszív egyet néha. Nem figyelem de nem különösebben éreztem füstszagot vagy bármit.
Mondjuk lehet zavaró, de ennyit talán elnézhetsz neki, meg gondolom nem házban csinálja hogy odabent füstöljön. Amugy meg vegyen egy rágót vagy lehet frissítőt az szerintem elég, és nem is nagy kérés főleg ha pl te megveszed neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!