Nincsenek barátaim, nem vagyok jó kapcsolattartó, sokan vannak így vele? Pontosabban van egy barátnőm akivel kb. havonta találkozom, előtte is mindig volt egy-egy, de mindig valami miatt megszakad a kapcsolat.
Figyelt kérdés
A korábbiakkal pl akkor távolodtunk el, mikor 3 műszakba kerültem, és nem volt kedvem, energiám társasági életet élni. Az is közrejátszott, hogy összeköltöztünk a párommal, nem éreztem fontosnak az egyéb kapcsolatokat, hiába hívtak ide-oda. Most inkább a párom régi jó barátaival és azok kedveseivel találákozunk NÉHA. Korábban elkeserített ez a barát-téma, de mostmár rájöttem, így érzem jól magam, nem vagyok képes arra, hogy fenntartsam a barátságokat, pedig most rá is érek, mert kismama vagyok. Arra lennék kiváncsi, sokan vannak-e így ezzel.2008. szept. 30. 11:44
1/5 anonim válasza:
Szia!Én is kismama vagyok!Nekem sincsen kimondottan legjobb barátnőm!Vannak ismerőseim(inkább így fogalmaznám meg) akikkel hébe-hóba találkozunk!Engem viszont zavar,mert jó lenne egy pár,akikkel eltudnánk menni ide-oda,vagy egy barátnő,akivel olyan tényleg jó kapcsolatban van az ember!De mindezt kárpótolja a férjem,aki Nekem a mindenem!:o)
2/5 anonim válasza:
A barátság túlértékelt. Ha így érzed jól magad akkor lelked rajta, ha barátokra vágysz akkor tegyél érte. Én személy szerint utálom a társasági rituálékat és az egyetlen ember akinek a közelségére vágyom az a kedvesem. Így is lehet élni és teljes, boldog életet vezetni, te tudod neked melyik esik jobban.
3/5 anonim válasza:
Szia!
Én is kismama vagyok, és én is ugyanebben a cipőben járok. Viszont még rátesz egy lapáttal, hogy a párom sokat dolgozik.
Gondolkodtam én is rajta hogy lehet én rontottam el hogy nem tudom tartani a kapcsolatot, de rájöttem hogy nem nagyon vagyok társasági lény, másodsorban pedig telnek az évek, és más lett az érdeklődésünk. Nem távolodtunk el teljesen egymástól, csak kevesebbet beszélünk, találkozunk. Sajnos.
4/5 anonim válasza:
Igen sokan vannak így, de ez még a jobbik eset. Vannak olyan emberek akik se társaságban, se egyedül nem szeretnek lenni. Ilyen vagyon én, gyűlölöm is magam ezért.
5/5 anonim válasza:
Tudom, hogy nagyszájúskodásnak tűnik, de vállalható: ismerd meg önmagad :) Nekem hozott hasznot, hogy "leültem magammal" megfejteni pár dolgot, amit lényegesnek találtam. Mégpedig akkor, amikor végképp nem mehetett pár dolog a régiben tovább. Fontos adalék: ha akarod, ha nem, a dolgok egy része nem befolyásolható: vagy effektíve örök érvényűek, vagy mindenképpen változásban vannak. Ilyenek miatt aggódjon, akinek hat anyja van, van annyi teendő enélkül is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!