Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek a nővéremmel?...

Mit tegyek a nővéremmel? Elviselhetetlen!

Figyelt kérdés
A nővérem 14 éves és egyszerűen elviselhetetlen a viselkedése.Először is mindenkit lenéz és kicikiz.A nővéremnek modell alakja van.170cm körül van és 50kg, nagyon szép lapos hasa van.Míg nekem nem, állandóan felhozza és azt mondja hogy én soha nem lehetek olyan vékony mint ő.Az arca is nagyon szép meg a haja is fényes, szóval külsőleg tökéletes.Ezért mindenkit lenéz.Nagyon beképzelt és ez már elviselhetetlen.Ő nem öltözködik bárhonnan csak a Mayo Chixből és a T&T-ből.Gazdagok vagyunk de jobban örülnék hogy ha átlagos vagyonnal rendelkeznénk.Más részt állandóan nyávog és nem hord Nike valamit Adidas cipőt se mert azt mondja hogy ciki.Csak olyan Converset hord amit külföldről rendeltünk közben ez a 4. pár Converse cipője.Nem is tetszik neki mert alig hordja, csak villogni akar vele mert 3 sztárnak is olyan cipője van, akiket folyamatosan adnak a TV-ben onnan látta ő is.Hiába mondom anyáéknak hogy ez így nem jó, de ők nagyon szeretik(persze engem is, mert ugyanúgy szeretnek minket) és azt mondják, hogy milyen aranyos jó kislány.Egyedül a szüleimet becsüli, addig amíg meg kell venni neki valamit utána megy a gazdag barátnőihez és ott 3an dicsekednek egymásnak, hogy kinek milyen cucca van.A másik meg hogy aki anyagilag hátrányos azzal se barátkozik, mert "rossz fényt vetít rá".Senkit és semmit nem becsül!Egyedül magát szereti.Az tény hogy gyönyörű, de akkor se kéne így viselkednie!Velem is folyton úgy bánik mint a csicskájával, egész nap csak dirigál.Mondhatok neki bármit nem hallgat rám.Egyáltalán nem szeretem!Utána a másik mániája hogy "én nem eszek köznépnek való kaját".Nem eszik vajas kenyeret semmilyen kenyeret mert ő "nem eszik paraszt kaját".Panírozott garnélát és Ristorante pizzát eszik.Meg a mekiből amit összerendel.Nekem tökéletes a szendvics is nem értem neki miért nem.Teljesen úgy viselkedik mintha ő egy hercegnő lenne vagy egy sztár.Az öltözködése is olyan, mert fel nem venne egy átlagos gatyát.Mindig csili-vili feltűnő ruhákban jár, na meg persze a cipőkirakata.Szerintetek mit tudnék tenni?Kérlek segítsetek!Tudom hogy nem szép itt panaszkodni, de ezt senkinek nem mondhatom el és jól esett valahova leírni.Köszönöm szépen hogy elolvastad!
2011. aug. 25. 08:46
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
100%

Most még jó az anyagcseréje. Fiatalon még mindenkinek jobb. Nekem is van néhány barátnőm, aki fiatalon soha nem hízott, most meg húszon évesen kicsit kikerekedtek, de normálisan étkeztek.

Ha a nővéred így folytatja, bizony azért felfog szedni pár kilót, ahogy nőiesedik és csak rajta múlik, h. mennyit. Persze kivételek vannak, meg nem tudom, h. anyukád hogy néz ki, meg mit eszik, mert az is számít, de esélyes, ha nem is hízik, de alultáplált lesz ilyen étrend mellett.

Ha meg alultáplált, az olyan, mintha anorexiás lenne.

Kérdezd meg egyszer azt is, hogy szeretne-e gyereket. Mert ilyen élet mellett vagy az egészsége miatt nem lesz vagy azért, mert úgy jár, mint Orsi nővére vagy azért, mert egy milliomos pasinak a státuszszimbóluma lesz és a milliomos pasi csak addig nem dobja ki, amíg tökéletes az alakja, amúgy meg még mellette is lesz x nehány nője.

Szóval kérdezd csak meg, h. milyen jövőt képzel el magának, akar-e egyetemre menni, akar-e családot, mert modellkedni, ha összejön neki egyáltalán, nem lehet nyugdíjig. Meg tényleg! Kérdezz rá, hogy meddig akar modellkedni?

Nekem van egy osztálytársam, aki modellkedik, mellette meg egyetemet végez (pszichológiát hallgat). Nagyon kedvelik, mert kedves és empatikus és szép is és különleges arca van. Ez sokat számít ám!

Nem hinném amúgy, h. esélye van a nővérednek pont ezért, mert a nagyobb modell cégek a természetét is nézik a modellnek. Legföljebb tényleg csak "luxus k....va" lehet... Te lehet még nagyobb eséllyel is bekerülnél ebbe a világba, mint a nővéred (akkor is, ha nem vagy "tökéletes" szépség).

A tanulás meg: általános iskolában még simán lehet ötös az ember tanulás nélkül v. minimális tanulással. A gimiben már nem hatja meg a tanárokat a boci szemű ártatlanság, nem is szólva az érettségiről és az egyetemről... Bár az egyetemen biztos lesz egy-két férfi oktató, aki nem az eszére fogja megadni az ötöst.

2011. aug. 26. 08:55
 32/52 A kérdező kommentje:
értem..lehet hogy tényleg így lesz..de tudom hogy nem akar gyereket.mondta hogy neki nem kell gyerek hogy állandóan nyávogjon stb..közbe ő is ilyen..na mindegy:S köszi a választ
2011. aug. 26. 11:32
 33/52 anonim ***** válasza:
100%
Ne csinálj vele semmit! Te egyértelműen több vagy nála. Annyit várj el mindenkitől, amennyire képes. A tesód üres és mulandó dolgokat tart fontosnak (sajnos úgy tűnik ez a szüleidnek is számít), így ne is várd el tőle, hogy normális szemmel nézzen rád, úgysem megy neki. Szeresd, amennyire lelkiismereted diktálja, nem kötelességed ennél több.
2011. szept. 6. 17:05
 34/52 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a nővéreddel ne csinálj semmit, mert úgysem tudsz. Viszont magadat őrizd meg ilyennek, amilyen vagy, mert lerí a hozzászólásaidról, hogy okos, különleges és jólelkű lány vagy. Jó az ilyet olvasni.

Amiket írsz a szüleidről, hogy hogyan nevelnek titeket, furcsa, hogy két ilyen lányuk lett, ég és föld. Vigyázz, hogy soha ne lépj a nővéred nyomdokaiba.

Tanulj, amennyit tudsz! Szép, boldog életed lesz.

2011. szept. 6. 17:21
 35/52 anonim ***** válasza:
49%

Tehetsz fel magadról te is képet, vagy privátba is küldhetsz.

Amúgy meg biztos van ami téged is érdekel is és drága, pl tv, számítógép, drága telefon és akkor te meg olyanokat kérjél. Keress vmi drága hobbit.

2011. szept. 6. 18:05
 36/52 anonim ***** válasza:
50 kilo model alkat?:D..és az jo ?:O:O:O
2011. szept. 6. 18:18
 37/52 anonim ***** válasza:

14 éves? Tényleg nagyon szép, de én olyan 20 évesnek néztem.

Hidd el, ahogy már előttem is írták, ha a testvéred jelleme nem változik, pórul jár.

2011. szept. 6. 20:05
 38/52 anonim ***** válasza:
Hát nem valami okos lány a nővéred,akármilyen szép is.
2011. szept. 6. 20:26
 39/52 anonim ***** válasza:
100%
Valaki már nagyon jól leírta: a modellkedéshez manapság már nem elég egy csinos pofi. Rengeteg gyönyörű lány van, senki nem akar egy olyannal dolgozni, aki nyafog, lusta és felesel. Mellesleg a modell élet egyáltalán nem fenékig tejfel, mire valaki eljut odáig (ha egyáltalán eljut), hogy ismerik a nevét a szakmában, addig bizony elég rögös út vezet. Szép lány a nővéred, de átlagos szépség, szerintem a modell szakmában nem lenne sok jövője. Ha ilyen rossz a természete, akkor meg pláne nem. Erre szokták mondani, hogy kívül mázas, belül szros, már bocsánat a kifejezésért. Ha nem láttad még az "Amerikai szépség" című filmet, mindenképpen nézd meg! Van benne egy lány, akinek a karaktere olyan, mint a nővéredé.
2011. szept. 6. 21:57
 40/52 anonim ***** válasza:

Én sokkal többre becsülöm a vajas kenyeret, mint a mekis kaját... Ha annyi pénzem lenne, hogy húszezresekből origamiznék, akkor is így gondolnám.

Nem hiszem, hogy te húgként sok mindent tudnál tenni, majd vmi keménylegény beszól neki nagyon durván, vagy megalázzák, na akkor rájön, hogy mi is van. Az is lehet, hogy valami, komolyabb, durvább dolog hatására változik meg, az is lehet, hogy örökre ilyen marad.

Neked csak annyit tanácsolnék, hogy ha teheted, ne foglalkozz vele, nem hiszem, hogy sokat adna a véleményedre, akármit is mondanál.

Ő is még csak 14 éves, egyszer majd csak felnő, bár sokan 24, meg 40 évesen is ilyenek.

Az is előfordulhat vele, hogy meghízik, kihullik a haja, rohadnak a fogai, szegény lesz.

Ne legyél rá féltékeny, éld a saját életed.

2011. szept. 6. 22:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!