Mit tegyek a nővéremmel? Elviselhetetlen!
Most még jó az anyagcseréje. Fiatalon még mindenkinek jobb. Nekem is van néhány barátnőm, aki fiatalon soha nem hízott, most meg húszon évesen kicsit kikerekedtek, de normálisan étkeztek.
Ha a nővéred így folytatja, bizony azért felfog szedni pár kilót, ahogy nőiesedik és csak rajta múlik, h. mennyit. Persze kivételek vannak, meg nem tudom, h. anyukád hogy néz ki, meg mit eszik, mert az is számít, de esélyes, ha nem is hízik, de alultáplált lesz ilyen étrend mellett.
Ha meg alultáplált, az olyan, mintha anorexiás lenne.
Kérdezd meg egyszer azt is, hogy szeretne-e gyereket. Mert ilyen élet mellett vagy az egészsége miatt nem lesz vagy azért, mert úgy jár, mint Orsi nővére vagy azért, mert egy milliomos pasinak a státuszszimbóluma lesz és a milliomos pasi csak addig nem dobja ki, amíg tökéletes az alakja, amúgy meg még mellette is lesz x nehány nője.
Szóval kérdezd csak meg, h. milyen jövőt képzel el magának, akar-e egyetemre menni, akar-e családot, mert modellkedni, ha összejön neki egyáltalán, nem lehet nyugdíjig. Meg tényleg! Kérdezz rá, hogy meddig akar modellkedni?
Nekem van egy osztálytársam, aki modellkedik, mellette meg egyetemet végez (pszichológiát hallgat). Nagyon kedvelik, mert kedves és empatikus és szép is és különleges arca van. Ez sokat számít ám!
Nem hinném amúgy, h. esélye van a nővérednek pont ezért, mert a nagyobb modell cégek a természetét is nézik a modellnek. Legföljebb tényleg csak "luxus k....va" lehet... Te lehet még nagyobb eséllyel is bekerülnél ebbe a világba, mint a nővéred (akkor is, ha nem vagy "tökéletes" szépség).
A tanulás meg: általános iskolában még simán lehet ötös az ember tanulás nélkül v. minimális tanulással. A gimiben már nem hatja meg a tanárokat a boci szemű ártatlanság, nem is szólva az érettségiről és az egyetemről... Bár az egyetemen biztos lesz egy-két férfi oktató, aki nem az eszére fogja megadni az ötöst.
Szerintem a nővéreddel ne csinálj semmit, mert úgysem tudsz. Viszont magadat őrizd meg ilyennek, amilyen vagy, mert lerí a hozzászólásaidról, hogy okos, különleges és jólelkű lány vagy. Jó az ilyet olvasni.
Amiket írsz a szüleidről, hogy hogyan nevelnek titeket, furcsa, hogy két ilyen lányuk lett, ég és föld. Vigyázz, hogy soha ne lépj a nővéred nyomdokaiba.
Tanulj, amennyit tudsz! Szép, boldog életed lesz.
Tehetsz fel magadról te is képet, vagy privátba is küldhetsz.
Amúgy meg biztos van ami téged is érdekel is és drága, pl tv, számítógép, drága telefon és akkor te meg olyanokat kérjél. Keress vmi drága hobbit.
14 éves? Tényleg nagyon szép, de én olyan 20 évesnek néztem.
Hidd el, ahogy már előttem is írták, ha a testvéred jelleme nem változik, pórul jár.
Én sokkal többre becsülöm a vajas kenyeret, mint a mekis kaját... Ha annyi pénzem lenne, hogy húszezresekből origamiznék, akkor is így gondolnám.
Nem hiszem, hogy te húgként sok mindent tudnál tenni, majd vmi keménylegény beszól neki nagyon durván, vagy megalázzák, na akkor rájön, hogy mi is van. Az is lehet, hogy valami, komolyabb, durvább dolog hatására változik meg, az is lehet, hogy örökre ilyen marad.
Neked csak annyit tanácsolnék, hogy ha teheted, ne foglalkozz vele, nem hiszem, hogy sokat adna a véleményedre, akármit is mondanál.
Ő is még csak 14 éves, egyszer majd csak felnő, bár sokan 24, meg 40 évesen is ilyenek.
Az is előfordulhat vele, hogy meghízik, kihullik a haja, rohadnak a fogai, szegény lesz.
Ne legyél rá féltékeny, éld a saját életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!