Mit tegyek a nővéremmel? Elviselhetetlen!
Ha bejönne hozzám akárki basztatnia szobába egy vödör vízzel várnám és bele a nyakába!...
Zsebpénzt meg fogadd el, akkor is ha nincs szükséged rá. Tedd félre akkor pl számlára (ha pl jogsit akarsz), a nehéz időkre, ha véletlenül megszorulnátok és akkor majd elmondhatod, hogy Te x évig gyűjtögettél és látod szarban a haza, de Ő mégnagyobb szarban van, de Te a kicsiből is elvagy.
22/N
gyönyörű a nővéred, de ahogy leírtad, elég gonosz lehet.
láttad már az egy gésa emlékiratait? nagyon jó film, szerintem nézd meg, az egyik szereplő természete kicsit hasonlíthat a nővéredére.
nekem is van egy ilyen ismerősöm. mindeketten szépek vagyunk, csak én átlagos családból, ő tehetősből.
ő sem ereszkedett le a "pórnép" közé. én barátkoztam mindenkivel, aki kedves volt velem, ő csak az elittel. mindennap új cuccai voltak, nekem csak hetente egy.
állandóan ócsárolt, valamiért nagyon nem voltam szimpatikus neki. még a pasimat is lenyúlta.
aztán szépen sz.rrá ment az élete. az én barátaim igaz barátok, és a rosszban is ott vannak velem, soha nem vágnának át. vele többször megcsinálták, hogy elhívták valahova bulizni, és aztán nem jöttek el, ő meg egyedül ott sírt a menő disco előtt. a barátja nagyon szegény volt (az én volt barátom). ha összevesztek, a fejéhez vágta, hogy aki nem gazdag, az nem is ember, meg hogy meg sem érdemel egy ilyen jó nőt, mint amilyen ő.
modell szeretett volna lenni (arcmodell), én is. mindketten jelentkeztünk egy helyre, engem beválasztottak, őt nem. eszméletlenül gyűlölt, neten mindenfélével megrágalmazott. bepereltem, és hiába fogadott sztárügyvédet, nem tudta kimosni, megnyertem a pert.
a pasija kidobta, mert már nem bírta elviselni a gonoszságait, azóta engem keres, csak bennem van annyi gerinc, hogy nem kell olyan ember, aki egyszer eldobott egy ilyenért...
az apja elhagyta a családjukat, nem bírja a csajt fél napnál tovább elviselni. pénzt nyom a kezébe a találkozásukkor és lelép. az én apám horgászik velem, rajzolni tanít, együtt megyünk kirándulásokra, és a kiállításaira.
engem szeretnek, őt látszatbarátok veszik körül.
sokáig irigyeltem, hogy neki milyen jó - aztán az élet megmutatta neki.
ha a nővéred nem áll le, neki is megfogja :/
21/L
Én kértem a képeket.Köszönöm.Tényleg szép arca van,de rettentő sovány!És ez nem szép!Mondd meg nővérednek,hogy kevés az esély rá,hogy modell legyen,mert mióta volt pár halál eset az anorexiás modellek között,ritkán van már a kifutón ennyire vékony lány.Majd amikor a saját lábán kell megállnia akkor fog koppanni de nagyot.Bár azt is el tudom képzelni,hogy szüleid halálukig fogják tákolni pénzzel.Te ezzel ne törődj,a te felfogásod az egészséges,mert ha majd lesz családotok,akkor tudni fogod h mit szabad és mit nem a gyereknek venni.Bármi beüthet ebbe a mai világba,és akkor te ott állsz nyugodtan,mert lesz félretett pénz amihez tudsz nyúlni,ő meg majd megy hozzád kuncsorogni.
Az ilyen lányokból mint nővéred jó eséllyel lesz külföldön luxus ....va.Már bocsi.Ha pedig nem
Bocsi a végét elhagytam :D
Szóval,ah pedig nem ott akkor itthon fogják a pasik kézről kézre adni.Pár év múlva az is elképzelhető h leitatják jól partyba dobják 3-an 4en és majd akkor megtörik a kis önbecsülése,és inkább akar majd normális életet mint modellkedni.Bocsi a durva megfogalmazásért,de másképp nem tudtam megfogalmazni.
Amúgy te mennyi idős vagy?
sziasztok köszi a válaszokat:) egyébként az utolsó válaszoló: igazad van.egyébként elég okos de nem szeret tanulni és nem is tanul.hiába mondják neki a szüleim hogy tanuljon felmegy a szobájába és elkezd laptopozni.anyát meg apát ez se tudja feldühíteni, megmondják neki hogy máskor tanuljon de tudom hogy úgy se fog..elment egy Osztrák sítáborba elvitte a laptopját és otthagyta véletlenül..júniusban a szülinapjára kapott még egy laptopot és egy iPad-ot is hozzá..a telefonján van wifi meg minden(megjegyzem olyat azok szoktak használni akiknek minden nap szükségük van a telefonjukra mert olyan helyen dolgoznak)egyébként most 12 éves vagyok.
Orsi: köszönöm hogy leírtad a történeted:) érdekes volt végig olvasni hogy milyen lett az élete a nővérednek.
Egyébként szerintetek nem túlzás a napi 1000ft?!hetente több 10.000ft-ot költ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!