Mit tennél, ha a barátod megzsarolna, h tönkreteszi a barátaid ha?
Elsimerem, megcsaltam a barátom, ő valahonnan ezt megtudta, de én mivel nem akarom elveszíteni ezt tagadom.
Most azzal kezdett el fenyegetőzni, hogy ha nem vallom be, akkor felhívja a barátnőm vőlegényét és elküldi neki az msn beszélgetést, ahol én a barátnőmet szidom, h miért csalta meg a vőlegényét:S
Ti mit tennétek?
Segítsetek, én nem akarok bajt:S
"most már szeretném, ha valahogy jó lenne:S
Jó, de én nem akarom, h megtudja, mert akkor tuti nem áll velem szóba többet.
én nem akarok bajt:S"
Ezek arra utalnak, hogy az illető önzetlen?
a "nem akarok bajt" mondatban az is benne van, hogy a barátainak ne okozzon bajt, szerintem. De mindegy is, ne azon veszekedjünk, h önzetlen-e vagy sem. Emberből vagyunk, hibázunk.
Kérdező, én még mindig azt mondom, hogy ne hagyd magad zsarolni, mert akkor egy életen át fog. De azért tájékoztasd a barátnődet!
23L voltam.
Jó, de én nem akarom, h megtudja, mert akkor tuti nem áll velem szóba többet.
Így meg lehet, h megúszom, mert lehet csak blöfföl.
Micsoda egy önző kis sz@rházi vagy. Nem elég hogy félrekeféltél az állítólagos SZERELMED mellett, elárultad és becsaptad őt, még mindig a saját irhádat mentenéd. Megérdemelnéd, hogy a párod felmossa veled a padlót aztán találjon valakit magának, mert egyértelmű, hogy jobbat érdemel, nem egy ilyen hazug, kétszínű, gyáva k.rvát.
Én értem, hogy emberből vagyunk, de itt már görénységek sorozata történt.
Először is, nem szereti a pasiját, hiszen megcsalta. Aztán később mégis úgy döntött, hogy kell neki, de csak sunnyogva, az igazságot elhallgatva. Na most viszont lebukott, mert a megcsalás mindig kiderül, van valaki, aki tudja. Most sincs benne annyi, hogy elmondja a "párjának", még akkor sem, ha másokat is bele fognak keverni miatta. Nem veszekedésből, de akkor miért nem önző? Ha nem lenne az, és a vőlegényt tartaná szem előtt, már régen bevallotta volna a pasijának az esetet.
De nem hajlandó rá, mert kecske is jóllakjon, káposzta is megmaradjon alapon gondolkodik. 90% esélyt jósolok annak, hogy kiderül a dolog, a "zsaroló" (vagy az egyetlen őszinte ember a történetben?) pedig elmondja a vőlegénynek a másik görény viselt dolgait is.
Ha valaki őszintén magába néz, akkor szerinte nem érdemli meg a megcsaló azt, hogy lebukjon?
Ha valaki elmondaná nekem, hogy a párom megcsalt, akkor nagyon hálás lennék neki, hogy felnyitotta a szemem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!